KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lysalleen 7D, Himmelev
4000 Roskilde

Sag:AL-20624
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
120 m2
Bebygget areal
60 m2
Grundareal
101 m2
Andet
Opførelsesår
2015
Liggetid
48
Kvadratmeterpris
kr. 33.292
Energimærke
A2010
Oprettet
18-11-2020
Opdateret
05-01-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

KVARTERET
I Trekroner finder I dette flotte og velindrettede rækkehus, hvor I bliver en del af et nyetableret og børnevenligt kvarter med gode parkeringsforhold, et socialt naboskab og en legeplads. I bosætter jer tæt på daginstitution og skole, ligesom indkøb og Trekroner Station med direkte togforbindelse til Roskilde og København er at finde inden for blot én kilometer.

EJENDOMMEN
Rækkehuset er fra 2015 og er placeret på en 101 kvadratmeter grund, hvor boligen strækker sin velindrettede planløsning på 120 kvadratmeter over to plan. Det energivenlige hus er opført i vedligeholdelsesfrie materialer og har gennemgående gulvvarme. Overalt ses det tydeligt, at hjemmet er passet godt på, og det har ikke været nødvendigt med nogle istandsættelser. Samtidig skal det fremhæves, at der er tilkøbt forskellige opgraderinger blandt andet i form af kvalitetshvidevarer fra Siemens.

I stueetagen udfolder hjemmets opholdsmiljø sig med køkken-alrum og stue i ét. Her mødes I af et varmt lysindfald fra det brede vinduesparti med dobbeltdøre til terrassen. Det stilrene HTH-køkken har hvide, grebsfrie elementer med LED-lys under overskabene, der giver kokken et fint arbejdslys på den lysegrå bordplade og ved induktionskogezonen. Der er også integreret pyrolyseovn og et fuldt størrelse køleskab.

Etagen fuldendes af bryggerset med Siemens-vaskesøjle samt det ene af boligens to lækre badeværelser. På førstesalen fører reposen til det sidste badeværelse - begge er ens indrettet med et sort, grebsfrit møblement med hvid håndvask, spejl med lys i og en muret bruseniche. I finder også tre værelser, hvor det største kan opdeles i to separate rum, hvis I ønsker det. De sidste to værelser har begge franske altaner, mens det ene er beriget med et walk-in-closet.

Udenfor venter jer en solrig, vestvendt have med et mindre græsareal og en fliseterrasse, der er udstyret med en elektrisk markise.

Alt i alt får I et lyst hjem med plads til den voksende familie.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18