KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Engholmvej 14, Himmelev
4000 Roskilde

Sag:1903601
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.675.000
Arealer m.m.
Boligareal
107 m2
Bebygget areal
107 m2
Grundareal
395 m2
Carportareal
21 m2
Andet
Opførelsesår
1967
Liggetid
63
Kvadratmeterpris
kr. 34.346
Energimærke
D
Oprettet
23-04-2024
Opdateret
25-06-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Dette rækkehus i Himmelev er perfekt for de aktive seniorer eller den lille familie, som søger en overskuelig bolig med egen have. Huset tæller i alt 107 kvadratmeter, der er fordelt over ét enkelt plan. Indretningen inkluderer blandt andet tre værelser og en stor opholdsstue, og der er ovenikøbet udestue.

I bosætter jer i et særdeles eftertragtet kvarter, små 10 minutters gang fra Roskilde Fjord. Området er trygt og fredeligt, og der er kort afstand til såvel indkøb som skole og dagtilbud samt offentlig transport.

Ejendommen er fra 1967, og takket være byggematerialerne kræver huset meget lidt udvendig vedligeholdelse. Der medfølger en stor carport og et rummeligt udhus til opbevaring.

Glæd jer også til den skønne have, som vender mod vest. Den velplejede have prydes af forskellige buske og farverige blomster, og den er anlagt med plæne, havedam og en fliseterrasse. Her kan I ugeneret nyde solen, og skulle støvregnen falde, kan I rykke ind i udestuen. Udestuens glasskydedøre kan åbnes helt op, så den alternativt fungerer som en overdækket terrasse.

Indenfor fremstår boligen med hvide vægge og lofter, og flere afdelinger af hjemmet har charmerende parketgulve. Dette ses eksempelvis i opholdsstuen, som ligeledes har brændeovn. Stuen er gavmild på kvadratmeter, og størstedelen af endevæggen ud mod haven er udført i glas - en velvalgt detalje, som bidrager til den behagelige rumfornemmelse.

I forlængelse af stuen finder I husets køkken, hvor der kan etableres en spisekrog. Køkkenet er holdt i et hvidt design med enkle greb, og det har fin skabs- og skuffeplads.

Værelser er der som sagt tre af, og samtlige værelser er gode, reelle rum. Værelserne er samlet omkring fordelingsentréen, der har flere høje indbygningsskabe. Afslutningsvis er her separat bad og toilet, og i baderummet er der badekar og vaskesøjle.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18