KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Birkemosevej 5G
3550 Slangerup

Sag:K2024016
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.475.000
Arealer m.m.
Boligareal
108 m2
Bebygget areal
54 m2
Grundareal
108 m2
Andet
Opførelsesår
2006
Liggetid
21
Kvadratmeterpris
kr. 22.917
Energimærke
C
Oprettet
19-04-2024
Opdateret
11-05-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I lukket og hyggelig nyere bebyggelse på lille blind vej midt i Slangerup - super centralt og samtidigt helt roligt. I disse trygge omgivelser med masser af legekammerater vil enhver familie kunne trives. Man ankommer via lille grusvej til den lukkede bebyggelse og her mødes man af små grønne arealer og en åben forhave med egen parkeringsplads samt aflåst tørt udhus. Huset indeholder, flisebelagt entre med garderobe, praktisk kombineret gæstetoilet og bryggers, dejligt hvidt køkken med alle hvidevarer og hyggelig spisekrog - dette i halvåben forbindelse med stuen - adskilt af trappen til 1.sal. Regulær lys stue med udgang til nem lille vestvendt terrasse/have, hvor udelivet kan nydes. På 1.salen er der hele 4 gode soveværelser med store vinduer og højt til loftet samt skabe i alle - ingen skrå vægge. Forældresoveværelset har desuden fransk altan. Badeværelset har gulvvarme, og bruseniche. Moderne og billig bolig, som overalt er nymalet i lyse farver med pæne lakerede egetræs-gulve - lige til at flytte ind i løbet af sommeren om ønsket !

NB. billeder er fra et identisk rækkehus nr. 5C

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18