KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skovgårdsvej 16E
2920 Charlottenlund

Sag:K2023146
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 11.645.000
Arealer m.m.
Boligareal
144 m2
Bebygget areal
85 m2
Grundareal
666 m2
Garageareal
14 m2
Andet
Opførelsesår
1955
Liggetid
242
Kvadratmeterpris
kr. 80.868
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
23-10-2023
Opdateret
22-06-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Med stor fornøjelse kan vi nu igen byde jer velkommen til et af de eftertragtede rækkehuse på Skovgårdsvej, både det bedste beliggende og største. Her får I godt naboskab, børnevenlige omgivelser og en central beliggenhed med Ordrupvej få minutters gang fra hoveddøren. Hvis I drømmer om et rækkehus med markante fordele, er det meget muligt, at denne bolig er jeres nye hjem. I kan se frem til et skønt enderækkehus med en perfekt udnyttet planløsning og en idyllisk have, der er smukt beplantet og godt tilbagetrukket fra vejen. Her får I en skøn have med masser af udenomsplads på begge sider af huset. Placeringen som enderækkehus har samtidig den store fordel, at der kun er naboer til den ene side og derfor ekstra privatliv i både huset og haven. Huset rummer hele 208 etagemeter, hvilket placerer det i den særdeles familievenlige kategori med god plads til både børn og voksne. Planløsningen fordeler sig på tre skønne etager, hvor den flotte kælder såvel som stueplan har direkte udgang til hhv. forhave og baghave. Boligen er indrettet med en stor, åben opholdsafdeling i stueplan, dejlige soveværelser og bad/toilet på førstesalen og en kælder i særklasse, hvor der venter jer lyse, højloftede rum med et hav af muligheder. Underetagen har et fantastisk potentiale som teenageafdeling, gæstefløj eller et stort hjemmekontor. Samtidig kan I glæde jer over en praktisk vaskeafdeling og et nydeligt badeværelse med mulighed for et afslappende karbad. Den centrale opholdsafdeling i stueplan er i en klasse for sig: Store ovenlysvinduer, masser af indretningsmuligheder, et lyst og lækkert køkken/alrum og store gulv til loft-vinduer, der gavmildt lukker lyset ind og giver direkte udgang til den frodige forhave, hvor solen kan nydes indtil de sene aftentimer. Der er flot vedligeholdt både indvendigt og udvendigt, og med skønne udearealer på begge sider af huset kan morgenkaffen såvel som grillaftenerne nydes i solens skær. Få minutter gangs til Skovgårdsskolen, privatskole på den anden side af gaden og igen få minutters gang til Ordrup Gymnasium giver åbenlyse fordele for familien med både små og større børn. Samtidig kan I se frem til et fantastisk nærmiljø med alt, hvad hjertet begærer og kort vej til Dyrehavens smukke natur.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18