KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ved Ørehøj 10
2900 Hellerup

Sag:K2020175
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 13.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
138 m2
Bebygget areal
72 m2
Grundareal
157 m2
Andet
Opførelsesår
1984
Liggetid
79
Kvadratmeterpris
kr. 101.413
Energimærke
B
Oprettet
18-11-2020
Opdateret
05-02-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Unikt enderækkehus midt i Hellerups smukkeste oase. Rækkehuset er i 2 plan fra 1984. Det er første gang denne del af Ved Ørehøj bliver udbudt til salg. Området taler for sig selv. Smukt beliggende i lukket område tæt på Strandvejens handelsmiljø og tæt på Øresund. Man bliver modtaget i dejlig hall med trappe til 1. og 2. salen samt gæstetoilet. Meget behagelig og dejlig lys opholdsstue med udgang til ugenert sydvendt have, lækkert åbent køkken fra Kitchen Tailor med kogeø og spiseafdeling samt udgang til den virkelige charmerende og hyggelige gårdsplads. 1. sal: Større soveværelse med indbyggede skabe fra Simonsen og Czechura og yderlig 2 værelser/kontor m.v.. Stort og lækkert nyt badeværelse i indbydende materialer b.la Kitchen Tailer skabe, elegante klinker med gulvvarme. 2. salen er det tidligere loftsrum, som i dag er rigtig godt udnyttet med ovenlysvindue og kig over det smukke område. Dette værelse er ikke med i boligkvadratmeterne men i fuldstændig boligkvalitet. Der er overdækket parkering, smukt parkanlæg, byens bedste tennisbane samt orangeri tilhørende boligen.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18