KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Raftevej 6
2800 Kgs. Lyngby

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På en stille vej nær Bagsværd Sø finder I dette lyse og indbydende enderækkehus, som man let risikerer at forelske sig i. Her er et dejligt, grønt kig fra alle opholdsrum, og fra det spændende opholdsmiljø leder to terrassedøre ud til en stor træterrasse i den skønne have - der er betydeligt større end de andre i bebyggelsen. Samtidig er huset yderst veludnyttet med fire værelser og to badeværelser. I kommer til at bo i en god, solid murstensejendom fra 1954, hvor I får 105 velholdte boligkvadratmeter over halvandet plan.

Der er desuden parkeringsplads på grunden. Med sin praktiske og fleksible planløsning henvender boligen sig både til børnefamilien og til parret uden hjemmeboende børn. I kan eksempelvis let lægge en væg ned på førstesalen og etablere et usædvanligt stort soveværelse med lysindfald fra to verdenshjørner. Alle fire værelser ligger på førstesalen, ligesom I også finder et badeværelse heroppe. Med endnu et badeværelse i stueplan er I velforberedte til de travle hverdagsmorgener - og når I bare ikke gider gå hele vejen op ad trappen. Så kan I også hurtigere nå tilbage ud i haven eller ind i det venlige opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i to let forskudte plan, der bindes sammen af en lille trappe.

Køkkenet er lækkert og af høj kvalitet med hvide elementer og en tyk, massiv træbordplade. Om sommeren kan I åbne terrassedørene op og lukke fuglesangen indenfor - og hele året kan I nyde et skønt lysindfald fra morgen til aften fra brede, ubrudte vinduesflader mod syd, øst og vest. Fra adressen kan I spadsere til både Bagsværd Sø og Lyngby Sø på få minutter. Lyngby Hovedgade ligger blot en fem minutters cykeltur fra adressen. Ring, og lad os arrangere en fremvisning på Raftevej 6!

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18