KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Christoffers Alle 196
2800 Kongens Lyngby

Sag:03520
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
110 m2
Bebygget areal
70 m2
Grundareal
348 m2
Carportareal
22 m2
Andet
Opførelsesår
1945
Liggetid
7
Kvadratmeterpris
kr. 36.318
Energimærke
D
Oprettet
20-05-2020
Opdateret
28-05-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Området: I børnevenlige omgivelser på Christoffers Alle, kun et stenkast fra den populære Stengårds Skole og Stengården Station samt i gåafstand til nærindkøb og dejlige grønne områder i alle retninger. Huset ligger på mange måder genialt for en ung familie, der meget hurtigt kan nå København i hverdagen.

Ejendommen: Ejendommen fremstår med røde murede facader fra 1945, pæne hvide vinduespartier og rødt tegltag i murermesterstilen med kælder, stueetage og 1.sal. Huset er rigtigt godt indrettet med 110 kvm smagfuld bolig + 50 kvm kælderetage. Ejendommen fremstår lys venlig og indbydende i ung og moderne stil - lige til at flytte ind i. Overdækket ankomstareal og carport.

Indeholder: Forstue med trappe til 1.sal, dejligt nyere gæstetoilet, meget stor skøn opholdsstue med åben forbindelse til lyst og venligt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer og med direkte udgang til overdækket terrasse og den hyggelige lukkede have med flere gode solterrasser. 1. sal: trapperepos, børneværelse, nyere smart badeværelse, stort forældresoveværelse med direkte adgang til walk-in værelse eller ekstra børneværelse. Kælderen: er meget anvendelig men ikke så istandsat som resten af huset. Ekstra aktivitetsrum, depotrum, viktualierum, fyrrum med gasfyr og med vaskemaskine og tørretumbler.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18