KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Birkelundsvej 38
2620 Albertslund

Sag:86163INT
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.095.000
Anvendelsesudgift
kr. 13.900
Arealer m.m.
Boligareal
130 m2
Bebygget areal
65 m2
Grundareal
133 m2
Andet
Opførelsesår
2011
Kvadratmeterpris
kr. 23.808
Energimærke
B
Oprettet
28-05-2020
Opdateret
28-05-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

BeskrivelseArkitekttegnet og moderne rækkehus i flot og tidssvarende arkitektur fra 2011, centralt beliggende på Birkelundsvej i Albertslund i Herstedlund. Huset er på 130 m² opført i 2 fulde plan.

Boligen er opført i Lind & Risørs velkendte høje kvalitet med både varmepumpe og gulvvarme på begge etager og i alle rum. Der er valgt gode kvalitetsmaterialer til huset, herunder kan bl.a. nævnes: Hvidpigmenterede og matlakerede egetræsgulve, egetræs trappe, hvidt grebsfrit Svane-køkken med massiv sort granitbordplade og indbyggede Svane-garderobeskabe på alle værelser.

Hele området kendetegnes ved en meget høj arkitektonisk kvalitet og flotte udenomsarealer med skov, savanne og legeområder. Der er endvidere et mindre fælleshus til denne bebyggelse, samt et ca. 400 m² stort fælleshus til brug for hele dette nybyggede område. Fælles parkering, dog med brugsret til egen nummereret p-plads.

Boligen er indrettet med:

Stue-etage: Entre, kombineret teknikrum med både håndvask, wc og vaskemaskine, moderne lukket Svane-køkken og opholdsstue med udgang til sydvendt terrasse og have. Trappe til 1. sal, hvor pladsen under trappen er udnyttet til stort depotrum.

1. sal: 3 værelser - Det ene med udgang til sydvendt altan. Badeværelse med separat muret bruseniche og stort hjørnebadekar samt toilet.

Huset står indflytningsklart og kan overtages hurtigt. Huset er nymalet.

Brugsret til egen P-Plads.

For yderligere information og fremvisning kontakt vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00.

Plantegninger er vejledende.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18