KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Høyensgade 27
2100 København Ø

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På Høyensgade 27 i de eftertragtede Kartoffelrækker har I netop nu chancen for at blive de heldige ejere af dette flotte byhus på 137 kvadratmeter, der tilmed har 48 bonuskvadratmeter i kælderen.

Ejendommen fra 1883 er en del af det attraktive Farimagsgade-kvarteret, hvor de fleste adresser i området er bygget over samme skabelon med en gul murstensfacade med røde, vandrette striber og buede stik over vinduerne. Der er desuden et fællesareal med legehus og sandkasse, hvor der afholdes flere arrangementer i løbet af året.

Inden døre kan I se frem til lyse og indbydende rammer samt en fremragende rumfordeling, der vil passe perfekt til børnefamilien eller parret, der ønsker historiske omgivelser og moderne komfort. I stueplan får I et fantastisk opholdsmiljø bestående af et tidssvarende køkken-alrum i åben forbindelse med en stue. Her har I rigelig plads til en samlende spisesektion, hvorfra I har udgang til gårdhaven, mens den modsatte ende af rummet egner sig til et hyggeligt sofaarrangement. På etagen finder I desuden et gæstetoilet.

På førstesalen får I et dejligt soveværelse med mulighed for at lave et walk-in-closet eller et mindre børneværelse i det tilstødende rum. Derudover råder de resterende kvadratmeter over et badeværelse med Made a Mano-klinker og et gennemgangsværelse, der kan benyttes til hobbyrum, kontor eller ekstra stue. Tager I trappen en etage længere op møder I to indretningsvenlige værelser, et badeværelse og et tekøkken.

Kælderen disponerer over den praktiske afdeling af huset, der består af et bryggers, et depotrum til den overskydende opbevaring og et disponibelt rum, der ligeledes er velegnet til opmagasinering.

Udenfor får I fornøjelsen af et skønt gårdhavemiljø mod sydvest med sol hele dagen, som I snildt kan indrette med havesæt, grill og dekorative krukker. Dertil kan I placere en bænk i forhaven, hvor kaffen og morgensolen kan nydes i sommerhalvåret.

I bosætter jer i Kartoffelrækkerne, der er et af Københavns mest attraktive områder. Her får I nemlig adresse midt mellem Østerbro og Indre By nær de praktiske ærinder og alverdens fornøjelser.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 31151512 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: ad@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunoesterbro og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18