KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Tylstrupvej 1
9382 Tylstrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ejendommen:
Ejendommen Tylstrupvej 1, Tylstrup er en mindre planteavlsejendom, hvor der også er kødkvæg og hestehold. Ejendommen er beliggende lige syd for Tylstrup by.

Jorden:
Ejendommens samlede areal udgør 38,6252 ha. Heraf er 32,92 ha agerjord, ca 1,5 ha skov og resten er sø, bygningsparcel, skel m.v. Se arealrids i salgsopstilling.

Driftsbygninger:
Ejendommens driftsbygninger er for den ældre dels vedkommende opført i pudsede hvidkalkede vægge med rødstens trempel. Det nye maskinhus/ridehal er opført i søstenselementer. Alle tage er af eternit samt stålplader på det nye hus. De består af følgende:

Lejlighed/fyrrum m.v.:
Bygningen litra 2 er på 115 m2 og indrettet til lejlighed. Denne skal dog renoveres, hvis den skal i brug.

Fyrrum/garage:
Bygningen litra 3 er på 150 m2. Denne er indrettet med værksted samt separat fyrrum med fastbrændselsfyr og oliefyr. Udenfor denne bygning er der stor frugthave og drivhus.

Lade/stald:
Bygningen litra 4 er indrettet med 4 store dybstrøelsesbokse til kreaturer, stort staldafsnit, afdeling med flere store kornsiloer samt i enden 3 hestebokse. Der er store porte i begge ender og bygningen er delvis med baumadæk, hvor ejer stiller rundballer op på.

Gl. kostald:
Stalden litra 5 er på 411 m2. Det er en slidt stald, som ikke bruges længere, ud over et par hestebokse. Det har tidligere været en kvæg/svinestald. Ville kunne omforandres til hestestald.

Maskinhus/ridehal:
Flot bygning opført i 2006 og på 800 m2. Den er med lysplader i kip, stor port og rigtig fine lysforhold.

Stuehus:
Pæn rødstensbolig med tegltag opført i 1958 og med et registreret boligareal på 204 m2. Pæn bolig der er indrettet som følger: Baggang, køkken alrum, stue, forgang og stort badeværelse med bruser. 1. sal: Soveværelse, 2 værelser og toilet.

Konklusion:
Velbeliggende ejendom nær Tylstrup by op ad offentlig vej. Velegnet til heste og kreaturer med bla. 20 x 40 m hal, der er bygget som ridehal.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18