KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hejbækvej 14
9382 Tylstrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ejendommen Hejbækvej 14, Tylstrup, er en tidligere kvægejendom, der i dag drives med planteavl. Den består af 3 ejendomme, hvoraf kun 1 er med bygninger.

Jorden: Ejendommens samlede areal udgør 131,57 efter udstykning af den ene bygningsparcel. Arealerne fra de 2 største ejendomme ligger samlet og den anden ligger få km herfra. Hovedparten af jorden er udlejet på 5 årig kontrakt med de sædvanlige opsigelsesvilkår. Se arealrids i salgsopstilling.

Driftsbygninger: Ejendommens driftsbygninger er for staldens vedkommende opført i røde sten, lade/stald med stålpladesider og lille værksted i pudsede hvidkalkede vægge. Tagene er af eternit og taget på maskinhus/lade er smuldertag. De består af følgende:

Kostald: Stalden litra D er på 403 m2 og er med fodergang i midten. Den er opdelt i bokse og er med dybstrøelse.

Lade/maskinhus: Huset litra C er på 930 m2. Den er delt i 2 afsnit - den ene med dybstrøelse og den anden afdeling bruges til maskiner. Hele bygninger er opført i stålbuer. Det er på denne bygning, der er smuldertag.

Værksted: Bygningen litra B er på 99 m2 og bruges til værksted og lager. Her står 2 brændstoftanke, som tilhører lejer.

Ubenyttede driftsbygninger: Bygningen litra G er en ubenyttet driftsbygning på 281 m2. Denne er beliggende et stykke fra selve hovedejendommen.

Ensilageplads: Pladsen litra I er på 3.000 m2 og er opdelt i 3 siloer, som alle er 60 m lange og henholdsvis 13, 11 og 11 m brede. Der er god stor asfalteret plads foran.

Gyllebeholder: Gyllebeholder på 2.200 m2 fra 1995 og synet senest i 2015. Der er gylle alarm på den.

Stuehus: Boligen er opført i 1976 og med et boligareal på 203 m2. Den er opført i røde sten og med eternittag. Er indrettet som følger: Baggang, stort køkken alrum med trappe til 1. sal, gang med fordør, 3 værelser og badeværelse med kar og bruser. På 1. sal er der stor stue, værelse og badeværelse med bruser. Badeværelsesgulvet er utæt.

Konklusion: Planteavlsejendom med størsteparten af jorden beliggende ved ejendommen. Sælges uden maskiner mv.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18