KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skovkærvej 10
7321 Gadbjerg

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Naturskøn præsentabel og charmerende deltidsejendom med 67,5 ha, beliggende ca. 20 km nordvest for Vejle og ca. 2,6 km nordvest for Gadbjerg, hvor der er skole, daginstitution, plejehjem, dagligvarehandel og fritidsaktiviteter.

Ejendommen er højt beliggende i smukt bakkelandskab ved lille grusvej, som fører direkte til Gadbjerg by.

Jorden er velbeliggende med gode store marker ved ejendommen. Jorden fordeler sig med lerblandet og grovsandet ager, fredskov, permanent græsareal og lille sø med omkringliggende lavt græsareal. På ejendommen er der en særdeles god jagt med et rigt varieret dyreliv. Den tilhørende skov består primært af løvskov og biotoper af nyplantet gran. Desuden er der et eng- og søområde.

Præsentabel og charmerende hyggelig bolig, hvor der er meget af den gamle stil, der er bevaret. Boligen er oprindelig opført i 1886 og tilbygget i 1961. Boligen fremstår i dag med velholdt pudset facadevæg og malet eternitskiffer-tagplader. Indvendigt er boligen løbende moderniseret og renoveret. Boligen er omkranset af en dejlig lukket have.
Boligen er bl.a. indrettet med baggang, køkken med spisekrog, viktualierum, 3 stuer, forgang og badeværelse. I tilbygningen er der indgang, badeværelse, køkken og værelse. 1. sal er udnyttet med 4 værelser og badeværelse.

Driftsbygningerne er velholdte, men også brugte af tidens tand. Driftsbygningerne er opført i stålplader, pudset eller teglstens-facade. Taget er dels stål eller eternit. Driftsbygningerne er velegnede til lager, campingvogne, smådyr, heste eller kreaturer på hobby basis. 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18