KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Tolshøj 21
9631 Gedsted

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Der er SKØNT på landet!

Beliggende i landsbyen Vesterbølle finder vi denne hyggelige ejendom lidt tilbagetrukket fra offentlig vej. Her har man muligheden for bo i en aktiv landsby, men samtidig have pladsen til et par heste eller andre hobbydyr med afgræsningsmuligheder lige uden for stalddøren. Ejendommen er på 1,7 ha. og grænser ned til Lilleåen, som har været del af vådområdeprojekt - hvilket får naturen og dyrelivet i højsædet.

Bygninger består i et stuehus og en 3-længet. Udbygningerne indeholder værksted, lade og ældre staldbygning og mod engen findes uregistreret fårehus, der anvendes som læ for de nuværende dyrehold på ejendommen - og her er god plads. Plads til dyr eller den lille håndværker.

Boligen består af 161 m2 med 2 stuer, køkken, badeværelse, bag- og forgang, bryggers, soveværelse, 2 værelser på 1. salen ved siden af et lille toilet.

Ejendommen ligger placeret mellem Gedsted og Aalestrup. Her er 4 km til Gedsted, 9 km til Aalestrup, 17 km til Aars og ca. 25 km til motorvejen rute 45 ved Hobro.

Vesterbølle er bl.a. kendt for sin status som Den Levende Landsby, hvis forening også hører hjemme her. Ligeledes blev Vesterbølle i 2003 udpeget som Kulturhistorisk bevaringsværdi landsby. Herudover er der i Vesterbølle en aktiv efterskole samt gårdbutikken DRIVHUSET - alt dette indenfor gå-afstand fra ejendommen.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18