KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bønfeltvej 16, Astrup
9510 Arden

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Natur i højsædet. Her udbydes charmerende ejendom med dejlig udsigt, fred og ro, 2 ha. der er drevet uden gift i to årtier og passet med fokus på at gavne den vilde fauna. Stor staudehave, køkkenhave og frugthave - fritliggende drivhus fra 2015 på 12 kvm.
Stedet er oplagt til selvforsyning, heste- eller fårehold - skønt beliggende ca 1,5 km fra Astrup By med dagligbrugs, vuggestue, børnehave og skole. Ca 4 km til nærmeste del af Rold Skov.
Grusbelagt gårdsplads og udhus-bygninger, som er opført i h.h.v. 1900 og 1964 - førstnævnte udgør 140 kvm. lade - som med en mellemgang er sammenbygget med sidstnævnte, som udgør 131 kvm. tidligere stald - i 1920 er den ældste del tilbygget et udhus på 55 kvm. Udhusene er samlet under eternittag - en del af udhusene trænger til renovering.
Flisebelagt indgang til stuehus - opført i 1957 i røde sten med eternittag. Boligarealet udgør 154 kvm. - heraf 86 kvm. i stueplan, som indeholder: Forgang med lysbrændte gulvfliser og hvidmalet trappe til 1. sal. Badeværelse med lyseblå gulv- og vægfliser, gulvvarme, indmuret kar med brus, hvidt sanitet og hvide skabe. Nyere Aubo-køkken (2015) med hvide fyldningslåger, hyggelige franske fliser over lys laminatbordplade, induktions-bordkomfur, stålemhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine og køleskab, lyst laminatgulv og udgang til gårdspladsen - samt åbent til alrum/stue med ældre trægulv, brændeovn og udgang til 11 kvm. udestue/orangeri. Stort værelse med fyr-plankegulv. Fra alrummet er der dør til 6 kvm. viktualiekælder. 1. sal udgør 68 kvm., og indeholder: Åbent og lyst repos og fordelingsgang med malet trægulv, godt værelse med lyst laminatgulv og kvist med vinduer, hvorfra der er smuk udsigt over egen grund og det øvrige landskab. Værelse med laminatgulv. Gavlværelse med ældre trægulv.
På stuehuset er bygget 22 kvm brændeskur og fyrrum med nyere Blackstar træpillefyr - fyrrummet er opført i lecablokke med metaltag og brændeskuret i træ med tag af PVC-trapezplader. Endvidere stor indhegnet hønsegård.

Ejendommen vandforsynes fra Astrup Vandværk og har nyere trekammertank med sivedræn.

FRITLIGGENDE- SKØN UDSIGT - CHARMERENDE STUEHUS - MASSER AF PLADS OG MULIGHEDER
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18