KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Veldsvej 52
8830 Tjele

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne 4-længede ejendom ligger ved Margueritruten i det smukke landskab ved Nørreådalen.
Den har en fin beliggenhed ved asfaltvej i rolige omgivelser og kun én km til skole, børnehave, sportshal, stor Dagligbrugs, lægehus, tandlæge m.v. i Ørum by. Centralt beliggende mellem Viborg, Randers og Bjerringbro, med kun fire km til Forskningscenter Foulum og Apple datacenter og ca. 15 min. kørsel til Viborg.

Det velholdte stuehus er opført i 1904 af røde teglsten og med skifertag og danner sammen med ejendommens ældste bygninger en smuk, lukket gårdsplads med pigsten, vognport og de skønneste blåregn i foråret. Det er løbende renoveret gennem årene. Stuehusets murværk er opmuret med fine udsmykninger, og indvendigt er der mange flotte gulve, synlige bjælker mv. Indeholder i halvandet plan stor stue, seks værelser, to badeværelser, køkken-alrum med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse og have. Desuden stort bryggers, disponibelt rum og entré. Kælder indeholder værksted og varmeinstallation til oliefyr og solvarmeanlæg og disponible rum. Huset kan let indrettes til et tofamiliehus, hvis man etablerer et køkken på. 1. sal.

Foran huset en idyllisk og velholdt have med blomsterbede og gamle frugttræer, som kan nydes fra den sydvendte terrasse.

Umiddelbart mod vest er her en længebygning fra 1976, der tidligere har været anvendt til griseproduktion. Denne bygning er stolpefri og kan efter inventar er fjernet blive fint anvendelig med 539 kvm. til selvstændigt erhverv, diverse pladskrævende aktiviteter eller mindre dyrehold.

Energiforsyning af stuehuset med 6 kw solcelleanlæg tilmeldt den gamle ordning. El-radiatorer på 1. sal, hvor der desuden er en brændeovn. Gulvvarme i begge badeværelser og den ene entré fra oliefyr, som også opvarmer stueetagen suppleret med avanceret brændeovn i køkken-alrum med luftindtag udefra. Solfanger på stuehustag til varmt vand. Der er indlagt fiberbredbånd på ejendommen.
Markjorden ligger ved bygningerne. Der er mulighed for at køber mere jord, skov og naturskønne arealer med til bygningerne. forhør nærmere.

Gode grunde til at købe ejendommen:
· Naturskøn beliggenhed tæt på skole, indkøb m.v.
· Plads til mange aktiviteter, som mindre dyrehold og pladskrævende hobby.
· Klar til indflytning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18