KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Harres 31
6261 Bredebro

Sag:24835
Ejendomstype
Nedlagt landbrug
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.149.000
Arealer m.m.
Boligareal
227 m2
Bebygget areal
132 m2
Grundareal
7.944 m2
Garageareal
14 m2
Andet
Opførelsesår
1827
Liggetid
2069
Kvadratmeterpris
kr. 5.062
Energimærke
E
Oprettet
16-01-2015
Opdateret
16-09-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
279 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Charmerende landejendom i Harres - bo billigt med mange kvadratmeter - Køkken under renovering

Nu udbydes denne charmerende landejendom, der giver familien masser af boligkvadratmeter og en stor grund på 7.944 m2 med stor græsplæne, frugthave og egen sø. Ejendommen ligger i det gamle Harres, i kort afstand fra Bredebro og Løgumkloster. Ejendommen ligger ved siden af den gamle skole i Harres og byder på en spændende historie. Eksempelvis har ejendommen fungeret som kro, og områdets brandsprøjte har også haft til huse her.

Stuehuset rummer 227 m2 i to plan. Det sociale liv udfolder sig i stueplan, der er indrettet med køkken og spisestue i åben forbindelse. Aftenkaffen kan nydes i den tilstødende stue, hvor synlige loftsbjælker skaber en hyggelig stemning. Badeværelset blev gennemgribende renoveret i 2008, og her er der varme under flisegulvet, bruseniche i glasbyggesten og spabad - her får du virkelig komfort. Derudover rummer stueplan et viktualierum, et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i arbejdshøjde samt et værelse, der kan indrettes som soveværelse eller kontor.

Førstesal rummer en hyggelig stue samt tre soveværelser. To af værelserne er ideelle som børneværelser, og forældrene får sin egen separate afdeling med soveværelse og walk-in closet. Derudover rummer førstesal to disponible rum.

I den tilstødende længe er der fyrrum samt en stor gildesal, der har køkken og plads til op mod 50 siddende gæster. Tværs over gårdspladsen ligger garagen, der har rigelig plads til tre biler, og herovre er der også hønsehus og drivhus. Stuehuset har desuden solpaneler, der holder elregningen i bund.

Grunden er anlagt med en stor græsplæne, hvor børnene kan tumle, mens du nyder udsigten til de omkringliggende marker, hvor du kan se råvildt i spring. Du får også din egen sø med guldfisk samt en æblehave, der giver æbler, pærer, blommer og mirabeller.

Fra adressen er der kort afstand til Bredebro, der byder på gode indkøbsmuligheder. Fra adressen er der desuden bus til skolen i Løgumkloster. Her får du kort fortalt en charmerende landejendom på en stor grund ved Bredebro.

Velkommen til Harres 31, 6261 Bredebro.

Kontakt venligst Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen på tlf: 7472 3900 eller 6067 3900 for fremvisning eller yderligere oplysninger.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18