KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Svoldrupvej 161, Østrup
9600 Aars

Sag:NL85510
Ejendomstype
Nedlagt landbrug
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.545.000
Arealer m.m.
Boligareal
234 m2
Bebygget areal
145 m2
Grundareal
17.374 m2
Garageareal
152 m2
Andet
Opførelsesår
1936
Liggetid
261
Kvadratmeterpris
kr. 6.603
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
09-03-2021
Opdateret
25-11-2021
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Leder du efter ejendommen, hvor der er plads til heste, højt til loftet, hobbyværksted, plads til familien og tæt på aktiv landsby - så kig med her!

Her får du en ejendom, som ligger i udkanten af landsbyen Østrup, som er en aktiv landsby med godt sammenhold, flere årlige arrangementer - bl.a. Sommerfest, Fastelavnsfest, Julefrokost (denne er sammen med nabo landsbyen Vognsild) og et flot udvalg af fritidsaktiviteter til mange aldre, bl.a. gymnastik (Minihal Vestrup), petanque, fodbold, spejder (Vestrup), derudover kan man nyde Østrups fælles arealer ved stadion eller ved Himmerlandsstien. Få kilometer fra ejendommen ligger Vestrup Skole med klasserne 0.-6. - på samme matrikel finder vi den lokale landsbyordning med vuggestue og børnehave - det vil sige, at børnenes hverdag kan være på samme matrikel fra 0 år til og med 6. kl. Dette giver også anledning til en fin overgang fra og til de forskellige institutioner.

Få hundrede meter fra ejendommen kan man gå/cykle på Himmerlandsstien for at tage ud og nyde naturen i både nord- og sydgående retning.

Selve stuehuset står indflytningsklar til familien som ønsker at bo med godt med plads. Stuehuset rummer med sine godt 230 bolig m2, bryggers med opgang til 1. sal, herefter går vi ind i lyst køkken/alrum med lysindfald fra både gårdsplads og have og her fra er der udgang til sydvendt terrasse, videre går vi ind i opholdsstue med lækkert lysindfald fra syd og videre ind i spisestuen, der ud over er der forgang, soveværelse samt badeværelse i stueetagen. 1. salen er indrettet med 3 rummelige værelser, fordelergang samt badeværelse.

Driftsbygningerne indeholder garage, værksted, fyrrum, stald med bokse, hvor der er direkte udgang til folde mod nord (ca. 1 ha.) samt stort høloft - som kan danne rammerne til en masse kreative idéer.

Selve ejendommen ligger ganske centralt i forhold til handelsbyer og større byer, så dagligdagens gøremål, så som indkøb, daginstitutioner kan nås inden for en overkommelig køretur:
Offentlig transport: i Østrup
Vestrup skole: 2 km. (med cykelsti det meste af vejen)
Aars: 8 km.
Aalestrup: 7,7 km.
Viborg: 39 km.
Hobro: 26 km.
Aalborg: 49 km.

Der er mulighed for at tilkøbe mere jord - der gøres opmærksom på, at det vil kræve en genoprettelse af landbrugsejendom og dette kræver godkendelse ved Landbrugsstyrelsen. Omkostninger og gennemførelse til genopretning samt tilkøb er sælger og mægler uvedkommende.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18