KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ø Doensevej 8, Øster Doense
9500 Hobro

Sag:N1662
Ejendomstype
Nedlagt landbrug
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.075.000
Arealer m.m.
Boligareal
152 m2
Bebygget areal
152 m2
Grundareal
11.046 m2
Garageareal
64 m2
Andet
Opførelsesår
1900
Liggetid
283
Kvadratmeterpris
kr. 7.072
Energimærke
D
Oprettet
15-05-2020
Opdateret
23-02-2021
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Ø.Doensevej 8 9500 Hobro. Et idyllisk nedlagt landbrug, der er beliggende stort set, midt mellem Valsgaard og Ø.Doense. - Der er kun ca. 3 km til Valsgaard skole og Børnehaven Myretuen i Valsgaard. - I Valsgaard er der også en sportshal - spejder aktiviteter, samt gode indkøbsmuligheder i den store nye Spar Butik. Derudover er der gode busforbindelser til Hadsund og Hobro. Både Hobro midtby og motorvejen E45 Nord/Syd kan nås på ca. 10 minutter. Så man stadig er i kort afstand til både byliv, og gode pendler-muligheder.

Ejendommen byder på ca. 1,1 ha jord. Jorden er beliggende omkring ejendommen.

Ved ankomsten til den indre gård bliver du mødt med et inspirerende indtryk, bygninger og et grusbelagt areal. Udover stuehuset med et boligareal på 152 kvm, tæller garagen 64kvm og udbygningerne 367 kvm, der kan bruges til mange formål? f.eks. opbevaring - værksted - dyr m.m

Bruger man fordøren byder huset velkommen indenfor i entre`en, med adgang til til husets hjerte og familiens samlingspunkt, det store køkken/alrum. I åben forbindelse til den rummelige stue, der er nem at indrette med dens planløsning. Til venstre i entreen, er en dør til et værelse.

Går man ind ad bagdøren, er endnu en entre`, hvorfra der er adgang til husets gæstetoilet.Herfra kan man både gå ud i køkkenet, samt i husets tilbygning fra 1976. der er indrettet med 3 store værelser og opholdsstue, hvor familien har god plads til at hygge sig og slappe af.. Fra dette rum, er der også adgang til stort badeværelse med bruseniche.

Dejlig naturgrund med mange spændende muligheder. Man kan have dyr - gå på opdagelse i naturen - bygge huler - klatre i træer - dyrke økologisk, da der ikke har været brugt sprøjtemidler på ejendommen i over 45 år.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18