KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Anneksvej 36, Alstrup
9640 Farsø

Sag:L84855-1
Ejendomstype
Lystejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 845.000
Anvendelsesudgift
kr. 27.755
Arealer m.m.
Boligareal
154 m2
Bebygget areal
144 m2
Grundareal
29.015 m2
Garageareal
75 m2
Andet
Opførelsesår
1850
Liggetid
249
Kvadratmeterpris
kr. 5.487
Energimærke
G
Oprettet
31-07-2019
Opdateret
06-04-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
130 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse


Med udsigt over Louns Bredning ligger denne hyggelige ejendom i Alstrup med bondeidyl for alle pengene. Med små 5 km. til Hvalpsund og ca. 9 km til Farsø er der god mulighed for dagligdagens indkøb og gøremål. Ejendommen er under Ullits Skole distrikt, hvortil der er ca. 4 km. Hvis du vil til de lidt større byer, er der kun få minutters kørsel til den i lokal tale Viborg-Løgstør-vejen, hvor der ca. er en halv times kørsel til Viborg.

Ejendommen er på 2,9 ha., hvoraf de 1,6 ha. ligger i et stykke omkring stuehuset. De resterende ca. 1,3 ha. er eng og ligger ca. 500 meter i luftlinje fra stuehuset ned til strandkanten af Limfjorden.

Et hyggeligt rummeligt stuehus med små bondegårdsvinduer og stråtag.

Husets 144 m2 er fordelt på en baggang med indgang til badeværelse og køkken. Fra køkkenet kan du gå direkte ind i det ved siden af liggende nyere soveværelse eller videre ind i den hyggelige spisestue. Herfra går man videre igennem den dobbelte glasdør til stuen, hvorfra der er adgang til forgangen og til det andet badeværelse, hvor der indrettet med brus og sauna. Hele gulvet i stueetagen er ved tidligere renovering blevet sænket, så det passer til nutidens højde. Lofterne i stueetagen er delvis af træ og med synlige bjælker. Dele af stuernes vægge er med paneler, så landidyllen er bevaret intakt.

Ud over det stråtægte stuehus er der registreret 46 m2 boligareal i driftsbygninger med toilet og brus samt 4 mindre værelser. De har været brugt til børneværelser og de senere år til udlejning via internettet.

Ejendommen skal udstykkes.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18