KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Tvorupvej 6, Tvorup
9520 Skørping

Sag:95201575
Ejendomstype
Lystejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.898.000
Arealer m.m.
Boligareal
150 m2
Bebygget areal
80 m2
Grundareal
88.943 m2
Garageareal
25 m2
Andet
Opførelsesår
1978
Liggetid
968
Kvadratmeterpris
kr. 19.320
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
05-03-2018
Opdateret
29-10-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
203 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

LYSTEJENDOM MED 9 HA. - FLOT OG LANG UDSIGT OVER EGNE MARKER OG SKOV - CYKELAFSTAND TIL TERNDRUP !

Stuehuset er fuldmuret, opført i 1978 i rødflammede sten, belagt med skifereternit og har ståltagrender, gavlene med klinkbeklædning af lærketræ - fremtræder virkelig velholdt, opdateret og indflytningsklart.
Boligarealet udgør 150 kvm. - heraf 80 kvm. i stueplan, som har vandskurede vægge, hvidmalede panellofter, merbau-parketgulve og indeholder: Vindfang med flisegulv og glasdør til flot hall med stenvægge og spindeltrappe til 1. sal. Godt værelse med skabe. Badeværelse med lyse gulv- og vægfliser (gulvvarme), bruseniche med flex-låger. Rummelig og lys stue med brændeovn og nyt stort vinduesparti med hæve-/skydedøre til delvis overdækket terrasse med absolut SMUK UDSIGT over landskabet. Nyere køkken (2010) med hvide fyldningslåger, mahogni-bordplade, alt i hårde hvidevarer (Stål). Bryggers med tilsvarende inventar, plads til vaskemaskine m.v., koksgrå gulvfliser med gulvvarme - fra bryggers dør til 25 kvm. muret garage/hobbyrum med built-up tag, malet betongulv med gulvvarme, jordvarmeanlæg og ludbehandlet rustikloft med indbyggede spots.
1. sal har laminatgulve og panellofter, udgør 70 kvm. og indeholder: Åbent reposstue med udgang til god overdækket altan med panoramaudsigt !! 3 gode værelser - det ene indrettet til walk-in med skydeskabe m.v. Soveværelse med dør til badeværelse med lyse gulvfliser (gulvvarme), indmuret kar, granitbordplade med porcelænsvask og mørkbejdsede skabe. Flot anlagt grund med grusbelagt gårdsplads, store bede med rhododendron, 16 kvm. hyggelig og nyrenoveret pavillon, hvorfra udsigten til haven og naturen kan nydes.
Egen indkørsel og trappesti til tidligere stuehus, 77 kvm., muret, pudset og belagt med eternittag - opført i 1873 - har isolerede og nystøbte gulve, og indeholder: Fordelingsgang til stor gildesal med staldvinduer og brændeovn samt port ud. Køkken med bordplade, varmt og koldt vand, ældre komfur - murbuer til gildesalen, fint toilet med sortmalet gulv, opmuret arrangement med træbordplade og porcelænsvask., stort depotrum.
126 kvm. maskinhus opført i 1985 i stålspær, facader i stålplader, eternittag, støbte gulve og skydeport. Til maskinhuset er bygget et brændeskur.

ABSOLUT VELHOLDT - SKØNT BELIGGENDE - 9 HA. HVORAF 3 HA. ER BELIGGENDE LIGE VED EJENDOMMEN OG RESTEN LIDT NEDE AD VEJEN - CYKELAFSTAND TIL TERNDRUP - JORDVARME OG FIBERNET - GODE OG ANVENDELIGE UDHUSE - SKAL OPLEVES!

Mulighed for reduceret pris - kr. 2.298.000 - ved samtidig frasalg af 5,8455 ha. skov/eng/landbrugsjord til nabo - dette areal er et samlet stykke beliggende lidt fra ejendommen.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18