KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gråhedevej 7
6880 Tarm

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Flot og velholdt hobby/-erhvervsejendom beliggende ved byen Ådum ca. 6 km fra Tarm.

Til ejendommen hører i alt 6,50 ha, fordelt på 1,67 ha agerjord samt 2,76 ha skov/naturparcel, den resterende del består af bygningsparcel, græsareal, vej, læhegn m.m. Jorden er beliggende ved ejendommen.

Ejendommens stuehus er opført i 1936, tilbygget og totalrenoveret i 1999, og besidder et boligareal på 234 m², hvoraf de 90 m² findes på 1. salen. Boligen er velindrettet med gode store rum/værelser med højt til loftet. Boligen har gulvvarme i hele underetagen, samt gulvvarme på badeværelset på 1. salen.

Driftsbygningerne, der idag anvendes til erhvervsmæssig benyttelse, består af en kontorbygning med køkken og mødelokaler på 234 m² m. gulvvarme samt lager og opbevaringshaller på i alt 662 m².

Bygningssættet fremstår yderst præsentabelt, og med mange anvendelsesmuligheder til både erhvervsmæssig benyttelse, mindre dyrehold, værksted m.v.

En god velholdt ejendom, med et væld af muligheder.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18