KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ringkøbingvej 232, Stundsig
6800 Varde

Sag:V-3446
Ejendomstype
Lystejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.700.000
Arealer m.m.
Boligareal
236 m2
Bebygget areal
327 m2
Grundareal
31.495 m2
Andet
Opførelsesår
2005
Liggetid
792
Kvadratmeterpris
kr. 11.441
Energimærke
C
Oprettet
11-07-2017
Opdateret
12-09-2019
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
60 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Liebhaverejendom beliggende ca. 10 km nord for Varde og ca. 23 km nord for Esbjerg. Ejendommen ligger ud til hovedvej A11 - der har tidligere været kro på stedet, men der er i 2005 nyopført en flot ejendom med 236 m2 boligareal og 91 m2 integreret dobbelt garage/fyrrum.

De gamle bygninger er fjernet således, at der kun er den nyopførte ejendom på grunden. Det tilhørende areal udgør hele 3,1495 ha . Jorden giver mulighed for lidt dyrehold. Nuværende ejer har valgt at udleje agerjorden. En mindre skov samt lidt af agerjorden ligger på den modsatte side af hovedvejen. Der er gode busforbindelser.

Ejendommen er opført af røde sten med tag af glaseret tegl. Godt isoleret. Mahogni vinduer og inderdøre. Helmuret og vandskurede indermure. Gulvvarme overalt bortset fra garage og baggang. Ejeren har installeret jordvarme samt 6KW solcelleanlæg - det giver en særdeles lav udgift til opvarmning.

Indeholder: Baggang/fyrrum med klinkegulv, installation for solceller samt varmepumpe, faste skabe med el- og vandinstallationer. Badeværelse med rund bruseniche, klinkegulv, skabsarrangement. Entre. Bryggers med installation for vaskemaskine og tørretumbler, håndvask. Stort køkken/alrum - Invita køkken, udgang til terrasse, klinkegulv. Stue med brændeovn, laminatgulv, klinker ved brændeovn, udgang til terrasse. Soveværelse med skabsvæg, laminatgulv. Gang. Flot badeværelse med stor bruseniche, skabsarrangement med håndvask, spabad, klinkegulv. Værelse med faste skabe, laminatgulv. 2 store værelser med udgang til terrasse, faste skabe.

Integreret dobbelt garage med automatisk port og isoleret gulv og loft.

Flot gårdsplads med god beplantning. Der er store flisearealer rundt om huset.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18