KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Baeshøjgårdsvej 12
4560 Vig

Sag:1306
Ejendomstype
Lystejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 9.950.000
Arealer m.m.
Boligareal
277 m2
Bebygget areal
166 m2
Grundareal
491.098 m2
Andet
Opførelsesår
1978
Liggetid
514
Kvadratmeterpris
kr. 35.921
Energimærke
D
Oprettet
26-04-2019
Opdateret
22-09-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
3.197 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Enghavegård er oprindeligt bygget i 1978 og bestående af et godt og særdeles anvendeligt bygningssæt, som har rummet en større produktion af kødkvæg samt godt 49 ha - ejendommen drives økologisk, og sælger kører maskinstation og har en del forpagtninger/pasningsaftaler, som evt. kan overdrages til køber. Passende maskinpark kan medfølge i handlen.

Gården ligge naturskønt og har en god jagt. Der er fra ejendommen den skønneste udsigt ud over vådområdet ved Sidinge Fjord i Odsherred.

Nærmeste nabo er Vig by, hvor der er skole mm, rig mulighed for sportsaktiviteter, flere dagligvarebutikker samt tog forbindelse. I Vig er der også festival og markeder. Odsherred byder i det hele taget på børnevenlige sandstrande, kunst og kultur, naturområder og skove, gårdbutikker med lokale råvarer og spændende gastronomi, samt 26.000 sommerhuse.

Der er mange muligheder for den aktive - og rute 21 giver en fin logistisk infrastruktur til Holbæk, Roskilde og København.

Her på Enghavegård er der masser plads, stuehuset er på 277 kvm, og indrettet med bryggers samt dejligt nyt køkken med spiseafdeling i forbindelse med stor stue. Fra spiseplads og stue er der en flot udsigt over haven og videre ud over naturområdet. Endvidere entre samt badeværelse. 1. salen rummer repos, badeværelse samt flere værelser.

Sælger har i løbet af det sidste år sat nye vinduer i huset, el er lavet og der er etableret ny varmekilde (stort flisfyr). Der er vand fra vandværk samt afløb til septiktank.

Driftsbygningerne som er gedigne og velholdte er på ca. 2.900 kvm, hvortil kommer en gammel minkhal på 1000 kvm, som ikke er brugbar. Pt. er bygningerne indrettet til fedekvæg og der er lavet hestestald med 7 nye gode bokse.

Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for hvad gården i fremtiden skal bruges til. Drømmer man om at have et ridecenter, stutteri, rideskole, eller pensionat for heste er mulighed mange. Der kan søges om ændret anvendelse af en af laderne til ridehus. Den nuværende produktion af fedekvæg kan også forsættes.

Eller drømmer man om noget helt andet, og er du evt. udvikleren som kan se potentialet i at lave alternative boligformer, så ligger ejendommen perfekt, da det ligger op ad Odsherred Kommunes jord med plads til 100 boliger.

Størstedelen af jorden ca. 35 ha ligger ved bygningerne, og sælger har yderligere forpagtninger omkring gården.

Er man til vin og kunne man tænke sig, at prøve kræfter med at have vinstokke, er der en mark på ca. 2 ha, som har en stor sydvendt skråning, og derfor ideel til dette formål.

De sidste 12 ha er beliggende ved Ellinge Lyng, og er udlagt med græs - 6 ha af disse er §3 område.

Jorden drives som nævnt økologisk og med gårdens bynær placering er den oplagt til økologisk gårdbutik, med salg af eget kød, vin mm.

Der er en fantastisk jagt på alle jorde af både råvildt, ænder mm.

Spændende ejendom - kom og kig.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18