KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skindbjerglundvej 17, Skindbjerg
9520 Skørping

Sag:95201721
Ejendomstype
Lystejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.848.000
Arealer m.m.
Boligareal
148 m2
Bebygget areal
111 m2
Grundareal
52.244 m2
Garageareal
16 m2
Andet
Opførelsesår
1951
Liggetid
491
Kvadratmeterpris
kr. 26.000
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
13-01-2020
Opdateret
18-05-2021
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
310 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

UNIK NATURPERLE - HER ER DET HELE - SKOV, Å, KILDEVÆLD, MASSER AF PLADS - HELT RO OG FRED - KUN 25 MINUTTER TIL AALBORG - OG CA. 5 KM. TIL STATIONSBYEN SKØRPING.
Den offentlige vej snor sig gennem naturskønt og fredet skovområde, hovedsageligt med gamle egetræer - og når for enden indkørslen til Skindbjerglundvej 17 med i alt ca. 9,5 tdl. ABSOLUT SMUK NATUR.
Man bydes velkommen af græssende heste og hyggelig bålplads med brændehus - videre går det til ejendommens grusbelagte gårdsplads. Stuehuset er opført i 1951, vandskuret og gråmalet - har i 2009 fået nyt tag af sorte betontagsten med ståltagrender - indvendigt moderniseret siden 2009.
Boligarealet udgør 148 kvm. - heraf 111 kvm. i stueplan, som indeholder: Forgang med rustikke, brændte gulvfliser og flot trætrappe til 1. sal. Nyere badeværelse med hvide gulvfliser (gulvvarme) og grå vægfliser, indmuret siddebadekar med bruser, sort granitbordplade med hvid vask og skabe. Soveværelse med trægulv, hvide skabe og UDSIGT til Å-dalen. Stort, lyst og nyere køkken/alrum med ask-plankegulv, fuldspartlet gipsloft med indbyggede spots, Kvik-køkken med hvide grebsfri skuffer/låger, flot køkkenø og mahognibordplade, centralstøvsuger - keramisk bordkomfur, indbygningsovn, stålemhætte, opvaskemaskine og amerikaner køle-/fryseskab i stål - stor spiseplads med dobbelt glasdør til ca. 20 kvm. altan-terrasse i rustfri stål med gulv i hård-træ - her kan man, totalt ugenert, nyde udsigten over egen jord til Lindenborg Å. Fra køkken åbent til - stor og lys stue med rustikt klinkegulv, brændeovn, hvidmalet træloft til kip med fritlagte hanebånd. Fra stuen også dobbelt glasdør til alrum.
1. sal udgør 37 kvm. og indeholder: Repos med adgang til to gode værelser - det ene med fantastisk udsigt over Ådalen ..... Fra forgangen trappe til 28 kvm. kælder, som indeholder: Gang med dør ud, stort vaske- og fyrrum med olie- og fastbrændselsfyr (underforbrænding) samt brænderum.

Gårdspladsen omkranses i øvrigt af 133 kvm. stald med 2 hestebokse (mulighed for flere) samt lade opført i 1951 - 107 kvm. atelier/gæstehus - har de seneste par år, med god efterspørgsel, været anvendt til AirBnB (årlig lejeindtægt ca. kr. 50.000) og udlejet til terapeutvirksomhed (godkendt til erhverv) - ombygget i 1984, gennemgribende moderniseret i 2018 - pudset, gråmalet og belagt med eternittag. Gæstehuset har nye store vinduespartier, nye varmeinstallationer (Vølund luft til vand varmepumpe), nyt el, indvendigt isoleret - fremstår lyst, flot og enklet - og indeholder: Forgang, stor køkken/alrum/stue med rustik charme, snedkerkøkken udført i lyst træ med massiv træbordplade, messingarmaturer, integreret opvarskemaskine, keramisk elkomfur og emhætte - klinkegulv, brændeovn, pudsede lofter, dobbelte glasdøre med udgang til skøn terrasse og PANORAMAUDSIGT !! Nyistandsat gæsteværelse og nyt og flot badeværelse med italienske gulvfliser og glasvæg til bruseniche. I modsat ende også adgang til godt værelse.
Endvidere 16 kvm. garage og 40 kvm. maskinhus er påbygget laden - begge med tag af stålplader. På gårdspladsen indrettet hundegård - og på marken opført løsdriftsstald.
Fibernet installeret i begge boliger.

UNIK NATURPERLE - HESTE- OG JAGTEJENDOM MED MASSER AF UDFORDRINGER OG OPLEVELSER FOR NATURELSKERE - JORDEN GRÆNSER OP TIL LINDENBORG Å OG BLÅHØL EN AF NORDEUROPAS VANDRIGESTE KILDER - SKAL OPLEVES !!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18