KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hobrovej 35, Vammen
8830 Tjele

Sag:2062075
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.690.000
Arealer m.m.
Boligareal
129 m2
Bebygget areal
74 m2
Grundareal
128.006 m2
Andet
Opførelsesår
1900
Liggetid
117
Kvadratmeterpris
kr. 20.853
Prisændring
-%
Energimærke
G
Oprettet
29-07-2020
Opdateret
23-11-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
420 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Sofusminde Dejlig landejendom beliggende ved Vammen by, mellem Viborg og Hobro. Ejendommen har et passende harmonisk bygningssæt med sydvendt stuehus og dejlig lukket have. Her er et stort jordtilliggende med rigtig mange anvendelsesmuligheder som juletræer, skov, afgræsning til heste, får, køer eller lign, Det kan også være mulighed for frugt avl eller jordbær avl. eller evt. udlejning af jord. Mulighederne er mange også til pladskrævende hobby som f. eks jagt, eller bare masser af god plads til børnefamilien. Ejendommen ligger midt i grønne naturskønne og fredelige omgivelser med muligheder og mange naturoplevelser.

1,5 plans rødstens stuehus med cementstens tag og vinduer af træ, er indrettet med Entré spisekøkken toilet, et stort værelse og stue med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse med belægningssten. Gang med trappeadgang til 1. sal der indeholder repos badeværelse med brus og 2 gode værelser med store Velux vinduer og godt lys indfald.

Udhusene er yderst velholdte og anvendelige - alle med nyere tag. Udbygningerne danner sammen med stuehuset en skøn lukket gårdsplads med pigsten. I udhusene er der god plads til dine hobbyer - i dag benyttes udhusene til værksted, garage, samt fryserum og i midter længen har tidl. været planteudsalg, men skøn som festsal. Det er ideelt at indrette laden med hestebokse, ligesom hestene kan gå direkte til mark eller måske ridebane, der kan etableres bag bygningen.
En del af jorden er idag tilplantet med Normans gran og juletræer til salg og til klippegrønt. Der er vandingsmulighed med hydranter på juletræsarealerne. Jorden der hovedsagelig ligger ved bygningerne, er kombineret med et plant areal og regulære marker mod syd og med kuperet arealer med skov og græsarealer, natur og en fantastisk udsigt over området mod nord, ned mod Skals Ådal og Hærup sø. Her kan du nyde livet en stille stund på bænken og notere rådyrene. - der er mange gode ridemuligheder i skoven og på vandrestierne i dette skønne område, ligesom der kun er kort afstand til Vammen by - 1 km - landsby med friskole, indkøb, sports og fritidsaktiviteter. Nemt er du videre til Hobro, hvor du også kan komme på motorvejen, eller Viborg.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18