KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Haugevej 20, Skovhus
8620 Kjellerup

Sag:2071939B
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.600.000
Arealer m.m.
Boligareal
180 m2
Bebygget areal
160 m2
Grundareal
20.500 m2
Andet
Opførelsesår
1915
Liggetid
300
Kvadratmeterpris
kr. 8.889
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
20-02-2020
Opdateret
17-12-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
954 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Dejligt 4 længet landejendom i let kuperet naturskønt landskab med sydvendt stuehus. Et matrikulært areal på 1,9 hektar. Ejendommen har en charmerende byggestil, og er beliggende i rolige omgivelser. Ejendommens bygninger er opført med 4. længer der danner god lukket gårdsplads. Til ejendommen høre en stor grund og dejlig sydvendt have med terrasse, buske, plæne og læs skabende træer. Stuehuset er tilkoblet fibernet. Når man ankommer til ejendommen bliver man ført ned af en lille allé, som skaber rammerne om det hyggelige land idyl. Her er kun 3 km til Hauge sø og kun 4-5 km til Kjellerup. I Kjellerup finder vi mange faciliteter som skole, indkøbsmuligheder, idrætsforening og daginstitutioner, og med kort køreafstand til Silkeborg, er der rig mulighed for at mærke bylivet.

Fritliggende stuehus der er løbende pænt vedligeholdt og bevaret i god stil med vinduer af hvid plastprofil i bondehusstil, Skotrender og tag på kvisten mod syd er udskiftet i 2005. Der er etableret nyere indgangstrappe til stuehuset. Fine detaljer i murværk og indvendige detaljer med kalk- og oliemalerier i forgang, flere flotte velbevarede døre og et lille bevaret terazzogulv. Stuehus er opført i 1,5 plan med god anvendelig kælder og udnyttet i stueetage.

God lukket gårdsplads med belægningssten af bondegårdssten og granit grusbelægning.

En ejendom med god beliggenhed og rigtig gode muligheder til pladskrævende hobby og mindre dyrehold.

Udbygninger er brugbare, og med fast bund og bl.a. gl. smedeværksted og stor stolpefri lade med mange anvendelsesmuligheder.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18