KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Haugevej 20
8620 Kjellerup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Dejligt 4 længet fritidslandbrug i let kuperet naturskønt landskab med sydvendt stuehus og skøn have. Et matrikulært areal på 18,5 hektar. Ejendommen har en charmerende byggestil, og er beliggende i rolige omgivelser. Her er kun 4-5 km til Kjellerup med skole, indkøbsmuligheder og børnehave mv. Med kort køreafstand til Silkeborg er der rig mulighed for at mærke bylivet. Ejendommens bygninger er opført med 4. længer der danner god lukket gårdsplads.

Fritliggende stuehus der er løbende pænt vedligeholdt og bevaret i god stil med vinduer af hvid plastprofil i bondehusstil, lidt udsmykning i murværk og gamle indvendige detaljer med kalk- og oliemalerier i forgang, flere flotte velbevarede døre og et lille bevaret terazzogulv. Stuehus er opført i 1,5 plan med anvendelig kælder og udnyttet i stueetage. Er indrettet med køkken, badeværelse med bruseniche, entré soveværelse, spisestue, opholdsstue. Til ejendommen høre end dejlig stor sydvendt have med terrasse, buske, plæne og læs skabende træer. Stuehuset er tilkoblet fibernet. Når man ankommer til ejendommen bliver man ført ned af en fin alle, som skaber rammerne om det hyggelige land idyl.

God lukket gårdsplads med belægningssten af bondegårdssten og granit grusbelægning.

Udbygninger er brugbare, og med fast bund og bl.a. gl. smedeværksted og stor stolpefri lade med mange anvendelsesmuligheder.

Hovedparten af ejendommens jord ligger omkring ejendommen. Jorden er sydvendt og er tilplantet med ca. 50.000 juletræer. Der medfølger ikke EU-betalingsrettigheder.

En ejendom med god beliggenhed som er velegnet til juletræsprodukton og med rigtig gode muligheder til pladskrævende hobby og mindre dyrehold.

Der er mulighed for tilkøb af maskiner: som f. eks. flishugger, pallemaskine, palleløfter og div. maskiner til smedefaget og alle nødvendige markmaskiner til juletræsproduktion. Diverse tilbehør til juletræsproduktion. Forhør nærmere herom.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18