KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vestagervej 75, Sall
8450 Hammel

Sag:5022018
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.785.000
Anvendelsesudgift
kr. 30.943
Arealer m.m.
Boligareal
219 m2
Bebygget areal
144 m2
Grundareal
234.322 m2
Andet
Opførelsesår
1887
Liggetid
133
Kvadratmeterpris
kr. 35.548
Energimærke
E
Oprettet
13-07-2020
Opdateret
23-11-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
1.375 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

For enden af en grusbelagt vej ligger denne skønne ejendom med gode forhold til erhverv, omgivet af flot natur med marker, skov, eng, mose og sø. Ejendommen er beliggende i rolige og fredelige omgivelser ca. midt imellem Aarhus, Skanderborg, Viborg, Silkeborg og Randers.

Ejendommen har et samlet jordtilligende på 23,4 ha., hvoraf 20,80 ha. er støtteberettiget agerjord. Det resterende areal er fordelt på gårdspladsen, bygningsparcel m.v. Jorderne har en særdeles god arrondering, med beliggenhed lige rundt om ejendommen. De bakkede græsarealer er velegnet til f.eks. heste. Markerne er omgivet af Frijsenborgskovene, og der er god jagt på ejendommens tilhørende arealer. Vildtet er tæt på ejendommen og i haven; agerhøns, fasaner, rådyr, sika, krondyr, hare, ænder, ræven m.fl.

Stuehuset fra 1887 er opført i røde sten og med mange charmerende detaljer i murværket. Boligen er flot vedligeholdt og løbende renoveret. Senest er køkkenet renoveret i flot stil i 2005 samt badeværelset i 2010, og der er gulvvarme i hele stueetagen undtagen i opholdsstuen. Boligens 1. sal er senest renoveret i 1998. Boligen rummer et samlet boligareal på hele 219 kvm.

Boligen er i stueplan indrettet således: Stort bryggers med klinker og 2 separate indgange samt rigtig god skabsplads til opbevaring, vaskefaciliteter og trappe til førstesalen. Fra bryggers er der adgang til flot badeværelse med bruseniche. Stort og indbydende køkken/alrum med klinker, central placeret ?ø? og stilrent inventar. I forlængelse hermed er der en stor opholdsstue med gulvtæppe. Kontor med klinker og egen indgang.

Husets 1. sal består af fordelergang og 4 store værelser med gulvtæppe.

Til stuehuset er der en flot anlagt have med en stor flot flisebelagt terrasse, samt en flot flisebelagt gårdsplads.

Udendørsarealerne danner rammerne for nogle rigtig gode og letanvendelige udbygninger. Driftsbygningerne er helt ideelle til alle former for erhverv, såsom anlægsgartner, tømrer- eller murerforretning, web-lager osv., da de byder på gode og færdige faciliteter til at drive enhver form for virksomhed - her bør særligt det fine medarbejderrum fremhæves som indeholder gang, 3 disponible rum hvoraf der i det ene er indrettet køkken. Herudover er der adgang til bad og toilet.

Bygningerne består bl.a. af to længer med adgang fra gårdspladsen, der indeholder et godt medarbejderrum, stald, garage og et rummeligt værksted der også er god til lager/opbevaring m.m som er renoveret indvendig i 2017. I forlængelse af den ene længe er der en mindre hal, der anvendes til opbevaring af halm. Vest for længerne er en mindre stålspærhal på 135 m2 med belægningsstens bund til diverse/værksted og opbevaring af maskiner. Længst mod syd er der en nyere stålspærhal på 464 m2 fra 2001 med belægningsstens bund og et 200 m2 stort halvtag på siden der også delvis har belægningsstensbund. Arealerne omkring bygningerne har fast bund, og der er rigtig god plads til alle slags køretøjer til alle former for erhverv. På ejendommen drives der i dag et større anlægsgartner-firma med 10 ansatte.

Dette er altså en ejendom, hvor mulighederne står i kø!

Ejendommen opvarmes med et halmfyr fra 2017, og der er i 2018 etableret et minirenseanlæg.

Området er et attraktivt område nær Hammel, med kun 2,5 km. til Sall, hvor du bl.a. finder daginstitutioner og en meget velfungerende friskole fra 0.-9. klasse. I Thorsø kun 5 km. derfra er der stor dagligevarehandel i MENY og XL-byggemarked. Hammel, der ligger kun 6 km. derfra, byder på det meste; en friskole, to store folkeskoler med hhv. 0.-9. klasse og 0.-10. klasse, stort idrætscenter med svømmehal, motionscenter osv., biograf, efterskole, politi og Regionshospitalet Hammel Neurocenter og meget meget mere. Området byder også på mange store skove, hvor der er MTB-ruter, løbe- og rideruter/muligheder.

Vestagervej 75 er ejendommen for Jer, der drømmer om at være selvstændige hjemmefra i fredelige og naturrige omgivelser tæt på de store byer med uanede muligheder.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18