KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Stationsvej 60
4684 Holmegaard

Sag:818102
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 25.000.000
Arealer m.m.
Boligareal
300 m2
Bebygget areal
180 m2
Grundareal
1.216.193 m2
Garageareal
50 m2
Andet
Opførelsesår
1914
Liggetid
355
Kvadratmeterpris
kr. 83.333
Energimærke
F
Oprettet
12-09-2018
Opdateret
03-09-2019
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
2.756 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Svineproduktionsejendom på i alt 121,6193 ha. beliggende Stationsvej 60, 4684 Holmegård. Der er på ejendommen en igangværende matrikulær sag, som ender ud med et samlet areal for ejendommen på de nævnte 121,6193 ha.

Ejendommens dyrkbare arealer er på ca. 116 ha., der i 2019 er tilsået med raps, hvede og byg. Her er tale om god lerede jord med et stabilt udbytte. Arealerne dyrkes af ejer, og der medfølger betalingsrettigheder til dyrkbare arealer. Arealerne ligger op til ejendommen i store regulære marker, hvor der kan køres mellem markerne. Ejendommen har endvidere mindre arealer med fredsskov på i alt 1,6 ha. Restarealet udgør Jydebækken samt bræmmer langs denne, areal med fredet fortidsminde, beskyttet natur samt have og grund til bygninger, gårdsplads m.v.

Ejendommen har miljøgodkendelse til 209,9 dyreenheder, og de på ejendommen værende svinestalde til slagtesvin er for tiden udlejet for et kvartal af gangen. Der er på ejendommen en god jagt, der i forbindelse med et salg, vil kunne være fri for køber indenfor et år.

Ejendommen ligger smukt og ugenert tilbagetrukket fra offentlig vej, og nås via allé med træer. Gårdspladsen er belagt med småsten.

Stuehuset er fra 1914 hvidkalket og med oprindelige lertegl. Ejendommen er ifølge sælger hulmursisoleret for 4 til 5 år siden. Boligarealer er i to plan og udgør 230 kvm., der bl.a. indeholder dejlig stor stue med adgang til haven, spisestue, kontor, gang med oprindelige smukke fliser og trappe til førstesalen, stort køkken med god plads til spiseafdeling, stort badeværelse med fliser fra gulv til loft og både bruseniche og badekar. Der er varme i gulvet i badeværelset. Øvrige gulve er på strøer. Førstesalen indeholder gangareal, stort soveværelse med udsigt over haven og samt 4 værelser af forskellig størrelse og et mindre toilet.
Under den ene ende af huset er der kælder, som indeholder to rum, der bl.a. anvendes til tøjskift, tørretumbler, opbevaring m.v. Der er adgang til kælderen udefra.

Ejendommens driftsbygninger passer fint til ejendommens størrelse og består af værksted/garage, stort maskinhus, tre svinestalde der er udlejet, to gyllebeholdere der opfylder behovet fra svinestaldene samt to fodersiloer der anvendes i forbindelse med svinestaldende.

Fra stuehusets stue er der adgang til terrasse, og ejendommens store parklignende have, der er lukket af høje flotte træer, alene med en åbning for enden af haven, hvor der udsigt til markerne. Haven indeholder et flor af blomster og beplantninger, der plejes af ejendommens ejere.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18