KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Omø Havnevej 1
4245 Omø

Sag:1228
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.465.000
Arealer m.m.
Boligareal
228 m2
Bebygget areal
138 m2
Grundareal
316.852 m2
Andet
Opførelsesår
1864
Kvadratmeterpris
kr. 23.969
Energimærke
C
Oprettet
25-03-2021
Opdateret
25-03-2021
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
640 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På gæstfrie Omø ligger Langlændergaarden, omgivet af hav, skov og marker. Søde naboer samt kirken befinder sig indenfor gåafstand.

Langlændergaarden har ca. 30 ha jord, der består af græs, naturområder med jagtmuligheder samt god dyrkbar muld fordelt på flere stykker rundt på øen. Tre af stykkerne har egen standkant, med bla. mulighed for at fiske fra egen robåd. Ca. 1,5 ha af jorden er udlagt til nyt sommerhusområde, og kan udstykkes efter gældende regler.

Som sagt en fantastisk jagt med fasaner, hare samt dåvildt. Og fra Omø sø har man en uovertruffen god ande jagt.

Fra den hyggelige, brostensbelagte gårdsplads er adgang til funktionel bolig, uden køkken og kun delvist udnyttet på grund af igangværende renoveringsprojekt. Haven er forholdsvis nyanlagt med hasselbuske og to smukke valnøddetræer samt 78 vinstokke af forskellige sorter.

I sidelængen står flot gårdbutik på 152m2, som blot venter på at komme i brug til de rette projekter. Sælger har produceret rapsolie i et tilstødende produktionslokale, hvor der er både køkken, toilet samt fliser i alle rummene - et rum med mange anvendelses muligheder.

Oven på butikken er 1. salen indrettet med selvstændig, smagfuld lejlighed/kontor på 66m2, så muligheden for at bo to familier sammen, eller have permanent eller midlertidig (b&b) udlejning er absolut til stede. ( der er hurtigt fibernet på ejendommen).

Masser af muligheder for dem der ønsker at bo med familie/venner på samme ejendom eller dem som har en iværksætter gemt i maven.

Staldbygningen står som dengang, der var dyr på gården. Derudover godt maskinhusmaskin samt hønsehus. Udlængerne er desuden indrettet med fyrrum/vaskerum med pillefyr, lo med plantørring samt silo og fårestald.

Omø har landets mindste nedbør og højeste sommertemperaturer, hvilket giver rig mulighed for at nyde roen, naturen og fællesskabet.

Derudover findes både lille folkeskole, dagligvarebutik samt hyggelig cafe med sengepladser til overnattende gæster på øen. På færgen fra Stignæs er internet og turen tager ca. 50 minutter, hvorefter Omøs skønne natur byder velkommen med ro og muligheder for den, som formår at sætte pris på det.

Se mere på Langelændergaardens Gårdbutiks Facebookside.

Lidt mere information om Omø:

Der bor 160 indbyggere på øen, der har en i særklasse god skole med 2 lærere fra 0 til 6. klasse.
Persontransporten er gratis for øboere og der er øbo-rabat på bil og gods. Staten giver nu et øget tilskud til færgetransporten.

Der er for den jagtinteresserede rige muligheder for jagt på fasaner,ænder( i Omø Sø og mosen), gæs, harer og dådyr mv.

Ligeledes et eldorado for lystfiskeren, stjernekiggeren, forfatteren eller ornitologen. Omø er kendt for sine mange trækfugle, og er Natura 2000 område.

Der findes en veludstyret købmandsbutik, der har åbent hele året, fiskebutik, cafeer, erhvervsfiskebåde, islænderopdræt, lystbådehavn, campingplads, aktive kunstnere,
ældreboliger, et aktivt fællesskab, et aktivitetetshus med motionstilbud, et forsamlingshus, fællesspisning en gang om månenden, et stort sommerhusområde, aktive landmænd, en kirke med en sød præst, en privat flyveplads og en velfungerede hjemmepleje.

Omø by er en af landets bedst bevarede landsbyer. Der er ø-traditioner, en aktiv beboerforening, et ø-blad, der udkommer månedligt, et oplysningsforbund og ganske mange foreninger, se omø-net.dk, så ingen behøver kede sig om vinteren.

Omø er Fyrtårnet i Storebælt, en hemmelig perle, der er kendt af kendere. Omø er øen med udsyn, ø-filosofi og gæstfrihed.

Solnedgangene i Langelandsbæltet er et kapitel for sig selv. Himmel og hav taler sit eget sprog, sommer som vinter. Hver sommer bliver Omø besøgt af titusindvis af gæster fra ind og udland og mange besøgende kommer igen år efter år.

Fra Omø kan Rådhuspladsen nås på 2 timer - kom og kig her er virkeligt skønt.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18