KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Nordrupvej 55
4100 Ringsted

Sag:1345
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.500.000
Arealer m.m.
Boligareal
164 m2
Bebygget areal
226 m2
Grundareal
64.846 m2
Andet
Opførelsesår
1902
Liggetid
229
Kvadratmeterpris
kr. 33.537
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
17-07-2020
Opdateret
04-03-2021
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
550 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ejendommen Rosendal er det perfekte sted til Jer der søger et godt, funktionelt og vedligeholdelsesfrit bygningssæt på landet - er der ca. 6.5 ha jord samt et stuehus på 164 kvm og små 900 kvm udlænger bygget i årene fra 1999 - 2008.

Gården ligger nær Nordrup, hvor der er skole, daginstitution samt en velfungerende idrætsklub. Ringsted by samt station man nås på 5 min i bil, hvor der er gode togforbindelse. Der er cykelsti til både Nordrup og Ringsted.

Stuehuset er totalrenoveret i 1996/2010, og indrettet med lækkert bryggers, badeværelse, entre, stort badeværelse, køkken, stue samt spisestue med trappe til salen. Endvidere 2 gode værelser. 1 salen er indrettet med stor stue samt værelse.

Fra bryggers er der direkte adgang til dejlig og lys garage, som sælger tidlige har brugt til gårdbutik. Er drømmen at bo sammen flere familier eller generationen sammen, vil man forholdsvis nemt ved inddragelse af garagen, kunne opdele stuehuset i to boliger.

Udbygningerne kan rumme mange ting - sælger har drevet entreprenørvirksomhed fra ejendommen, hvorfor er der et stort lækkert værested med mandskabsrum samt en lade til maskiner. Derudover er der løsdriftstald til fedekvæg samt 3 hestebokse, hvortil der er sadelrum/rytterstue med varme.

Her er plads til den selvstændige, som skal bruge plads til maskiner, evt. web butikken, som mangler lager og kontor, gårdbutikken eller dem der bare ønsker at bo, med god plads til mennesker og dyr.

Ejendommen opvarmes med pillefyr, der er afløb til offentlig kloak samt vand fra vandværk.

Der er 6.5 ha til ejendommen som ligger i et godt stykke bag bygningerne. Der er plantet læbælte om jorden og der er en remise, som alt er med til at give et rigt dyreliv.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18