KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Enggårdsvej 15
3550 Slangerup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I det naturskønne område midt mellem Farum, Hillerød og Frederikssund finder I denne indbydende hesteejendom.

Med et stort og velholdt stuehus er der plads til hele familien, og udearealerne giver fantastiske muligheder for hestehold såvel som jagt. Til ejendommen hører 10,2 hektar jord, tre store driftsbygninger blandt andet med stald samt både indendørs og udendørs ridebane af 20 x 40 meter. Det største af driftsbygningerne tæller 998 m2 og er opført i 2009 med god loftshøjde og mange ovenlysvinduer. Det er indrettet som ridehus med barriere og et halvtag, der giver mulighed for fem udebokse. Hertil kommer en 334 m2 stor driftsbygning med værksted, syv hestebokse, en ponyboks, opvarmet rytterstue og fyrrum. Et kalorifer-anlæg sørger for et behageligt indeklima. Som sidste driftsbygning får I en 240 m2 stor stållade fra 2007 med fin loftshøjde og støbt, kørefast gulv.

Den store grund er foruden den drænende og oplyste ridebane anlagt med seks hektar folde og græsmarker, en godkendt mødding, en køkkenhave med adskillige frugttræer samt en parklignende og vedligeholdelsesvenlig have omkring stuehuset. Der er gode jagtmuligheder i det varierede landskab, og her er en fast bestand af blandt andet råvildt og fasaner.

Indenfor byder stuehusets 208 m2 på fem gode soveværelser, to badeværelser og en vinkelstue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til en vestvendt og opvarmet udestue. Hertil kommer et rummeligt spisekøkken af ældre dato, en lækker sauna samt et praktisk bryggers.

Ejendommen ligger roligt placeret i udkanten den hyggelige landsby Uvelse, hvor I finder skole, børnehave, idrætscenter og indkøb. Køreturen til Farum, Hillerød og Frederikssund klarer I på knap 20 minutter, og til København tager det godt 30 minutter.

Vil I opleve den velholdte ejendom og de mange muligheder, så kontakt mægler Ole Lindgreen for en fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18