KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Langstrupvej 41
3480 Fredensborg

Sag:34603
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 12.500.000
Anvendelsesudgift
kr. 19.512
Arealer m.m.
Boligareal
351 m2
Bebygget areal
213 m2
Grundareal
120.520 m2
Carportareal
120 m2
Andet
Opførelsesår
1850
Liggetid
66
Kvadratmeterpris
kr. 35.613
Energimærke
D
Oprettet
04-11-2019
Opdateret
09-01-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
184 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I smukke landlige omgivelser tilbagetrukket fra Langstrupvej ligger denne helt unikke 5 længet landejendom fra 1856. Centralt beliggende i forhold til at komme til København, skoler, institutioner, sport, indkøb, motorvej m.m.

Består af 2 dele, stuehuset på 351 kvm. opdelt i to nogenlunde lige store lejligheder og et længehus på 202 kvm. Alle beboelserne er helt vidunderlige og er blevet gennemrenoveret på flotteste vis med omtanke for de gamle bygninger, således at ejendommen fremtræder i god stand, yderst præsentabelt og med masser af særegne finesser og skønne detaljer. Fritlagte hanebjælker, loft til kip, flotte lysindfald og det smukkeste view ud over marker, søer, hestefolde m.m.

Del 1: (lejlighed i stuehuset)
Indeholder entre med adgang til gæstetoilet, stor hyggelig stue med udgang til den store sydvendte terrasse, stort køkken/alrum ligeledes med udgang til haven og trappe til 1.salen, mellemgang med adgang til pænt karbadeværelse samt stort bryggers, stort forældre soveværelse med eget walk-in. 1. salen er med repos samt to gode børneværelser. Sidst men ikke mindst er der en stor vinkælder.

Del2: (lejlighed i stuehuset)
Entre, pænt nyere brusebadeværelse, stort flot nyere køkken/alrum med udgang til terrassen og trappe til 1. salen, børneværelse, stort forældresoveværelse samt fantastisk stue med brændeovn og loft til kip.

Bolig 2:
I en anden længe (den gamle stald) findes godkendt bolig på 202 m2. Indeholdende entre med adgang til brusebadeværelse, stort køkken/alrum med udgang til haven, stue med trappe til 1.sal og med adgang til åbent kontor ligeledes med trappe til 1. sal, tre store værelser med mange spændende detaljer.

Kæmpe parklignende have på ca. 5.000 kvm. med søer, terrasser, vildmarksbad, små hyggelige haverum samt legehus, drivhus og stor glaspavilon som forlænger årstiderne i haven.

12 hektar der pt. er forpagtet ud (forpagtningsaftale findes). Her er vandre/ridestier rundt om markerne samt sti der fører ud til skole- og cykelsti mod Humlebæk og Fredensborg. Der er selvfølgelig også mulighed for selv at dyrke jorderne.

885 kvm. med rigtig gode muligheder for at etablere liberalt erhverv af alle slags, showroom, værksteder til en håndværker, eller som nuværende ejer bare nyde al pladsen og bruge den til leg og opbevaring mm. Længerne har bl.a. stort fælles/teenagerum, keramikværksted, hobbyrum, racerbanerum osv. Rigtig gode parkeringsmuligheder med carport til seks biler. En smuk stor gårdsplads belagt med herregårdssten kæder det hele sammen og lukkes med store egetræsporte.

Der kan også nemt etableres hestebokse samt laves folde på ejendommen. Tegninger til ridehal foreligger.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18