KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Grønholtvangen 8, Grønholt
3480 Fredensborg

Sag:34778
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 24.900.000
Arealer m.m.
Boligareal
292 m2
Bebygget areal
193 m2
Grundareal
109.725 m2
Carportareal
65 m2
Garageareal
160 m2
Andet
Opførelsesår
1922
Liggetid
496
Kvadratmeterpris
kr. 85.274
Energimærke
B
Oprettet
28-06-2022
Opdateret
06-11-2023
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
383 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Drømmehesteejendom i naturskønne omgivelser ved Grønholt Hegn

På Grønholtvangen, Fredensborg, finder du denne fantastiske hesteejendom, der tilbyder en enestående kombination af moderne komfort og naturskønhed. Ejendommen er perfekt placeret med direkte adgang til Grønholt Hegn, der byder på utallige ridestier og skovområder, der venter på at blive udforsket.

Hjemmet for rytteren og hesten

Den imponerende bolig, der er blevet kærligt moderniseret, strækker sig over hele 460 kvadratmeter og er fordelt på tre niveauer. Her er der rigelig plads til hele familien og alle dine drømme. Boligen byder på moderne faciliteter og en hyggelig atmosfære, der indbyder til afslapning efter en dag i sadlen. Stuehuset indeholder følgende: Entre. Stort køkken / alrum med udgang til en af ejendommens mange terrasser. Stue og kontor. Gæstetoilet. 1. salen indeholder: Stor repos. Forældreafdeling med badeværelse og walk in closet. Tre børneværelser. Kælderen indeholder: Separat lejlighed. Bryggers samt flere disponible rum. Viktualierum.

Separat beliggende garageanlæg med plads til tre biler med mere.

For de varme sommerdage eller de kølige efterårsaftener kan du nyde en overdækket swimmingpool, der giver dig mulighed for at slappe af og træne, uanset vejret.

Staldafsnittet er specielt designet til islandske heste og er udstyret med alle de nødvendige faciliteter for at sikre deres trivsel. Her er der også mulighed for at opbevare alt dit rideudstyr.

Gode ridefaciliteter

Ejendommen byder på flere velanlagte folde, hvor dine heste kan boltre sig i sikre omgivelser. Desuden oval ridebane, der giver dig mulighed for at træne og udfordre dine heste i en kontrolleret atmosfære. Staldafsnit indrettet i god og funktionel driftsbygning.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18