KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Rævegravvej 2
3400 Hillerød

Sag:34655
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.850.000
Arealer m.m.
Boligareal
174 m2
Bebygget areal
122 m2
Grundareal
93.776 m2
Andet
Opførelsesår
1862
Kvadratmeterpris
kr. 45.115
Energimærke
C
Oprettet
15-02-2021
Opdateret
15-02-2021
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
1.338 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Lille Danshøj, nær Hillerød. Her finder I en flot landejendom fra 1862, der emmer af både historie og muligheder. Matriklen byder blandt andet på et dejligt stuehus, flere udhuse og over ni hektar jord. Oplagt til familien, der drømmer om bredde vidder og mulighed for dyrehold.

Stuehuset står idyllisk med en gulpudset facade, sprossevinduer og stråtag. Træder I indenfor, finder I en velholdt bolig, der er både lys og indbydende. Et pænt klinkegulv leder fra bryggerset og videre ind i et hyggeligt køkken-alrum. Her er der, ligesom i bryggers og entré, gulvvarme. Fra alrummet kan det store, lyse badeværelse også tilgås.

Stuen har et varmt trægulv, der skaber en flot kontrast til de hvidmalede vægge og lofter. En trappe leder videre op til førstesalen, der rummer to ud af boligens tre værelser. Fra det største værelse er der adgang til en unik altan, hvorfra de brede vidder kan betragtes. Altanen, der er skabt af træ, forener på fin vis moderne arkitektur med ejendommens originale, klassiske byggeri.

En af ejendommens store forcer er de imponerende udendørsarealer. Fra køkkenet kan I fortsætte direkte ud i en charmerende have, der står som en smuk påmindelse om ejendommens alder. Fremfor en moderne prydhave finder I nemlig en skøn nyttehave, der har masser af frugttræer, bærbuske og flotte syrener. Derudover byder matriklen, der er godkendt til hestehold, blandt andet på både lade, stald og en stor ridehal.

På trods af den landlige charme er der dog ikke langt til dagligdagens fornødenheder. I bil er der kun få minutter til daginstitution, Bjørnehøjskolen og indkøbsmuligheder. Trænger I til at mærke byens puls, kan I på et kvarter nå til Hillerøds bymidte, der har alt lige fra specialbutikker til cafeer og restauranter.

Lad os vise jer mulighederne - bestil en fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18