KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sophienlund Alle 6
3250 Gilleleje

Sag:34578
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.800.000
Arealer m.m.
Boligareal
123 m2
Bebygget areal
123 m2
Grundareal
21.957 m2
Andet
Opførelsesår
1827
Liggetid
256
Kvadratmeterpris
kr. 30.894
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
10-05-2019
Opdateret
22-01-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vi udbyder her en mindre liebhaverejendom, der ligger på en stor og smuk kuperet grund mellem Hornbæk og Gilleleje. Boligen her er istandsat inden for de seneste ti år, og der er ikke nogen, der har boet på ejendommen siden. Man får et åbent plan og to værelser, mens grunden giver rig mulighed for at dyrke pladskrævende hobbyer.

Huset er opført i 1827, og ved ankomsten bemærker man den sjæl og charme, som omgiver boligen. Fra entréen bliver man ført ind i hjemmets hjerte, der viser sig i det nydelige køkken-alrum. Her er et køkken med et yderst moderne udtryk, der præsenterer sig med blanke, gråblå elementer. Pladsen er veludnyttet, således køkkendelen holder sig på den ene side, mens alrum og stue får lov til at optage den resterende plads.

I alrummet kan man lukke to franske døre op mod haveområdet, mens de sprossevinduer sikrer et behageligt lysindfald i stueområdet. Bag køkkenet ligger bryggerset, og dette har en håndvask, således man kan anvende det som grovkøkken. På badeværelset er der et nydeligt, lyst interiør samt en bruseniche, og overfor dette ligger de to værelser. Det første af værelserne har sprossedøre til udearealet, mens det andet værelse ligger i forlængelse af det første.

Ude får man et imponerende græsareal, og boligen har en dejlig beliggenhed med fredfyldt udsigt til skov og åbne marker. Ydermere ligger Dronningmølle Strand inden for rækkevidde, ligesom offentlig transport og handlemuligheder befinder sig ideelt tæt på.

Kontakt os for en fremvisning og kom ud og oplev den helt særlige stemning.
Bemærk: denne ejendom ejes af samme ejer, som ejer nr. 15. Sælger ønsker først, at sælge denne ejendom, når nr. 15 er solgt.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18