KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sophienlund Alle 15
3250 Gilleleje

Sag:34577
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.700.000
Arealer m.m.
Boligareal
361 m2
Bebygget areal
311 m2
Grundareal
96.841 m2
Garageareal
74 m2
Andet
Opførelsesår
1800
Liggetid
419
Kvadratmeterpris
kr. 24.100
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
10-05-2019
Opdateret
02-07-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På en attraktiv adresse i Nordsjælland mellem Hornbæk og Gilleleje, finder man denne liebhaverejendom fra år 1800 med historisk charme og ni hektar land. Grunden har mange aktiver, blandt andet med mulighed for jagt og hestehold, samtidig med man ikke er gået på kompromis med kvaliteten indendørs.

Boligens historiske sjæl skinner æstetisk igennem, og særligt køkken-alrummet er dejligt. Køkkenet har en bordplade i sort granit og front mod alrummet, der er badet i lys takket være det prægtige, runde sprossevinduesparti fra gulv til loft. Der er ydermere en spisestue og to stuer, hvoraf den ene har adgang til en henrivende havestue med loft til kip. Denne er glasbesat og sydvendt, således solen finder herind det meste af dagen. Samtidig er der herfra terrassedøre, som inviterer ud til det herlige poolområde. Den anden stue er yderst rummelig og har tilmed et barområde.

Ved bryggerset ligger det ene badeværelse, med sauna. Det andet badeværelse er med marmorfliser på både gulv og vægge samt et badekar. Der er to værelser i stueplan, og på en af de separate første sale er der et værelse samt et disponibelt rum og et kontor. På den anden førstesal er endnu et stueområde, og herfra er der en dejlig udsigt.

På grunden kan man glæde sig over en klassisk gårdhave, en garage med plads til fire biler, et maskinhus og en stald med syv hestebokse, mens der udenfor er anlagt folde. Som en ekstravagant detalje råder ejendommen over sin helt egen skov. Denne kan anvendes til jagt og har sin egen sø samt en jagthytte.

Beliggenheden er ligeledes i top med nærhed til eftertragtede Dronningmølle Strand, ved Gilleleje 18 hullers golfbane og med hverdagens fornødenheder inden for overskuelig rækkevidde.

Kontakt os for en fremvisning af denne sublime ejendom.Bemærk: denne ejendom ejes af samme ejer, som ejer nr. 6. Sælger ønsker først, at sælge denne ejendom, når nr. 6 er solgt.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18