KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Pårupvej 75
3230 Græsted

Sag:34336
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.300.000
Anvendelsesudgift
kr. 36.858
Arealer m.m.
Boligareal
190 m2
Bebygget areal
109 m2
Grundareal
55.084 m2
Andet
Opførelsesår
1890
Liggetid
665
Kvadratmeterpris
kr. 22.632
Energimærke
F
Oprettet
27-03-2018
Opdateret
22-01-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
202 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Blot to kilometer nord for Græsted, i det vidstrakte marklandskab på vej mod Gilleleje, udbyder vi nu denne charmerende landejendom. Foruden et veldisponeret stuehus byder ejendommen på en stor staldbygning med tilhørende værkstedsrum og høloft, mens udearealerne tæller 5,5 ha jord. Alt i alt får I her en glimrende ramme om et aktivt landliv, uanset om det inkluderer dyrehold, hobbylandbrug, liberalt erhverv eller noget helt fjerde.

Nuværende ejere driver et hundeinternat (www.rescuedog.dk), og det er derfor
oplagt at fortsætte i samme dur. På grunden er der agilitybane og løbegård, og stalden byder på fire hundegårde - to af dem har endda direkte adgang til det fri.

Stalden rummer desuden fine hestefaciliteter, for der er installeret fem bokse, hvoraf tre er murede, og på loftsetagen er der god plads til hø og halm. Ude kan hestene lukkes ud på en sommerfold og en vinterfold, mens I kan producere jeres egen wrap på græsmarken. En ridebane på 20x60 m er her også, og selvom den ikke har været anvendt i en periode, er den tør ligesom foldene.

Nær huset har I sågar jeres egen lille sø, der hører til ejendommens herligheder. Når havens syrener står i blomst, og sommersolen skinner på det hævede terrassemiljø, er den landlige idyl ganske enkelt fuldendt!

Stuehusets historie går tilbage til 1890, men blot et hurtigt blik indenfor vil afsløre, at der er sket meget sidenhen. En stor del af stueplan blev renoveret i 2016-2017 - blandt andet køkkenet, der er hyggeligt indrettet med profilerede skabslåger, synlige loftsbjælker og en spisebordsniche.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med en dobbeltstue, som er udstyret med brændeovn og havedør til terrassen. Stueplan består derudover af to værelser og et pænt badeværelse, mens førstesalen rummer yderligere to værelser og et stort gennemgangsrum.

Kom selv forbi til en fremvisning, så kan vi sammen gennemgå alle mulighederne på Pårupvej 75.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18