KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Esrumvej 455
3230 Græsted

Sag:34350
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
241 m2
Bebygget areal
115 m2
Grundareal
89.968 m2
Andet
Opførelsesår
1917
Liggetid
819
Kvadratmeterpris
kr. 31.100
Energimærke
F
Oprettet
10-07-2018
Opdateret
06-10-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
607 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I Plejelt møder I denne landejendom med stuehus og dertilhørende erhvervsbygning, som nu kan blive jeres næste hjem. Fra hoveddøren er I kun en kort spadseretur fra Esrum Sø, mens I finder skole og daginstitution cirka 2500 meter væk i Esrum.

Når I ankommer til huset, møder I parkeringspladsen, hvorfra I får adgang til både stuehuset samt erhvervsbygningen, der i forlængelse har en stald, som er indrettet med ældre kreaturbokse. Erhvervsbygningen er arkitekttegnet, indrettet af Thue Zeuthen og breder sig på halvandet plan, og er i midten ført til kip. Herinde er kontorerne flytbare, således I altid har mulighed for at fjerne dem uden det påvirker bygningens udseende. I stueplan får I tre kontorer, et frokostrum, et industrikøkken, et kundetoilet og på de adskilte førstesale er der et ca. 80 m2 rum samt endnu et kontor, der fører til et bibliotek.

I stuehuset er de originale detaljer som stuk og fyldningsdøre bevaret. Igennem bryggerset kommer I til køkkenet med elementer fra Boform samt en stenbordplade, hvor middagen kan tilberedes. Køkkenet ligger sammen med stuen, hvor I finder en brændeovn, der giver en god varme. Derudover finder I et værelse, der har eget badeværelse med dampbad samt eksklusivt armatur, vandudtag og greb fra Vola. På førstesalen finder I endnu et badeværelse, ligeledes med armatur og greb fra Vola, her er der også et italiensk badekar samt italienske klinker. Herudover er der to værelser og et disponibelt rum. Bevæger I jer op på anden sal, finder I boligens sidste værelse. Afslutningsvis får I en kælder med gode disponible rum.

Matriklen byder på cirka ni hektar jord, der vokser frit og byder på et kuperet landskab. Gården, der i daglig tale kaldes Bakkekildegård, har sit navn grundet Bakkekilden, der ligger på grundens højeste punkt. Heroppe fra er der kig til Esrum Sø.

Kontakt os for en fremvisning.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18