KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bjørstrupvej 52
3230 Græsted

Sag:34574
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 12.300.000
Arealer m.m.
Boligareal
313 m2
Bebygget areal
220 m2
Grundareal
332.329 m2
Garageareal
60 m2
Andet
Opførelsesår
1880
Liggetid
227
Kvadratmeterpris
kr. 39.297
Energimærke
C
Oprettet
21-03-2019
Opdateret
04-11-2019
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
464 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Idyllisk natur med marker, skove og søer er blot noget af det smukke landskab, som omkranser denne charmerende lystejendom tæt ved Græsted. Hele herligheden ligger på 33,3 hektar jord, der er helt ideelt til dyrkning af afgrøder og jagt.

Det fantastiske landsted på 313 m2 er placeret for enden af en lang skovvej, og her vil I opleve fred og nærhed til naturen. Landbrugsarealet er forpagtet ud til anden side med en aftale, der løber år for år. Selvom I bosætter jer i flotte omgivelser, er alle hverdagens fornødenheder stadig inden for en overkommelig rækkevidde.

Den henrivende ejendom med hvidpuset facade, stråtækt tag samt lyseblåmalede vinduesrammer og døre er opført i 1880. Gennem tiden er huset løbende renoveret med stor respekt for at bevare stedets sjælfulde atmosfære. Siden 2014 er to værelser og badeværelserne istandsat, mens varmekilden er ændret til jordvarme i 2015. Samme år er en ekstern bygning til forskelligt brug etableret .

Kører I gennem indgangspartiet i den ene længe, åbenbarer et yndigt gårdhavemiljø sig med brostensbelægning og dekorative bede, der går igen i den åbne have med flagstang og en terrasse til afslapning.

Indenfor i hall?en betræder I rød-orange klinker med gulvvarme under - begge elementer fortsætter i det rummelige køkken-alrum. HTH-køkkenet fremstår landligt med hvidt interiør toppet af bordplader i henholdsvis træ, stål og granit - sidstnævnte er induktionskogezonen integreret i ved siden af sektionen med to ovne. Fra alrummet er der dobbelte terrassedøre, ligesom i den tilstødende stue med brede gulvplanker, kiploft og blotlagte loftbjælker. Resten af stueplanet udgøres af en forældreafdeling med soveværelse og eget badeværelse samt endnu et værelse og bad ved hall?en. Den todelte første sal råder over seks værelser, et tredje badeværelse og et gæstetoilet.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18