KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dalvej 5
3200 Helsinge

Sag:638
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.985.000
Arealer m.m.
Boligareal
284 m2
Bebygget areal
146 m2
Grundareal
34.791 m2
Carportareal
27 m2
Garageareal
49 m2
Andet
Opførelsesår
1801
Liggetid
212
Kvadratmeterpris
kr. 21.074
Prisændring
-%
Energimærke
B
Oprettet
10-06-2019
Opdateret
08-01-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
247 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Humlegården er en på alle måder smagfuld og velholdt trelænget gård med utrolig sjæl og charme. Den ligger i skøn natur på privat vej og i passende afstand til naboer. Jorden udgør syv tønder land, hvoraf en del er indhegnet til hestefolde.
Bolig og bygninger er gennemrenoveret indenfor de sidste 15 år, og ejendommen fremstår funktionel, smagfuld og indflytningsklar til den store familie eller det lille bofællesskab. Her produceres miljøvenlig energi fra egen vindmølle og jordvarme til boligerne, så dette er gården til den miljøbevidste, kræsne og kvalitetsbevidste køber.
Boligen
Nuværende ejer har indrettet stuehuset, så 2. og 3. generationer bor hovedsageligt i overetagen medens 1. generation har det meste i stueplan - men inddelingsmulighederne er mange. Begge afdelinger har to smukke og rummelige kvalitetskøkkener. Snedkerkøkken i stueplan og Reform på 1. sal. Med klimavenlig gulvvarme på hele boligarealet, er der ingen kolde fødder i vintermånederne.
I den ene længe er der indrettet musikrum og atalier med tekøkken, men der er mange andvendelsesmuligheder - for få midler er det f.eks. muligt at etablere endnu en bolig på ca. 100 m2. Også her er gulvvarme og toilet samt egen indgang. Samtlige rum er store med godt lysindfald og højt til loftet. Alt er istandsat med gennemførte og kompromisløse materialer og taget er lagt efter norsk håndværkstradition - med smukt, dobbelt trætag. Boligen er desuden velisoleret og lav i energiforbrug, og gør den dermed til et miljørigtigt klimahus.
Bygningerne
Foruden flot, stor garage med værksted og loft til opbevaring og næsten ny vognport til maskiner og lignende, tilbyder ejendommen også en lækker staldbygning med løsdrift og stor foleboks. Den udgør 100m2 og har direkte adgang til folde samt ride- eller vandrespor langs indhegning. Frostfri drikkekop er installeret, så dyrene altid har adgang til frisk vand.
Omgivelserne
Humlegården er omgivet af fantastisk natur og fra de forskellige terrasser og hyggekroge er udsigt til Pibemølle. I haven står gamle, veletablerede frugttræer og skærmer for vind og vejr, og der er mulighed for at etablere en varieret og spændende staude- og køkkenhave.

Gården ligger tæt ved Helsinge, som udmærker sig med gode skoler, idrætsanlæg, svømmehal og indkøbsmuligheder. Fra gården er der heller ikke langt til Tisvildelejes skønne strande eller Tisvilde Hegn med kilomenter lange ridestier eller Mountainbike spor. Da ejendommen er beliggende syd for Helsinge, kan man være på Rådhuspladsen indenfor en lille time..
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18