KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Rødegårdsvej 44
3000 Helsingør

Sag:34306
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.500.000
Arealer m.m.
Boligareal
216 m2
Bebygget areal
96 m2
Grundareal
204.458 m2
Andet
Opførelsesår
1900
Liggetid
888
Kvadratmeterpris
kr. 39.352
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
30-05-2017
Opdateret
05-11-2019
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
671 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I smukke naturomgivelser ved Helsingør finder I denne imponerede liebhaverejendom, som egner sig storartet til familien med interesse for heste. Udover et stuehus på 126 boligkvadratmeter kan I blandt andet se frem til et omfangsrigt staldmiljø, et godt værksted og en erhvervsgodkendt afdeling. Hele herligheden ligger på en knap 21 hektar stor grund med en yndig have og mange hestefolde.

Beliggenheden er fantastisk, og ejendommen er omgivet af åbne marker og skovbeklædte arealer. Samtidig får I nem adgang til byens goder, da Helsingør kan nås i bil på under ti minutter.

Fra den grusbelagte gårdsplads præsenterer stuehuset sig nydeligt med hvidpudset facade, matchende dannebrogsvinduer og mørkt tag. Overfor huset troner staldbygningen, som fremtræder i samme pæne stil.

Udover en garage og et stort udhus, som rummer værkstedet og kontorafdelingen, inkluderer ejendommen en carport til traktorer og en vinkælder i forbindelse med stuehuset.

Stuehuset fremstår velholdt og indbydende med lyst og stilfuldt inventar. Boligen fordeler sig på to etager, og stueplan indeholder et spisekøkken, et soveværelse og en solrig vinkelstue, hvorfra der er udgang til en morgenterrasse. Dertil kommer et gæstetoilet og et veldisponeret bryggers med egen indgang.

Førstesalen på ca. 90 kvm. huser to soveværelser og et lækkert badeværelse med spabadekar. I tillæg til dette kommer et bryggers og to disponible rum med flere indretningsmuligheder. Første sal er indrettet med ca. 90 kvm.

Staldbygningens adskillige kvadratmeter giver jer 20 hestebokse, en dobbeltvaskeplads, et seletøjskammer og et rum til eksempelvis forspænding af hestene.

I forlængelse heraf er det prisværdigt, at omtrent 10 hektar af grunden er udlagt til hestefolde, som alle har strøm og vand.

Derudover byder udearealerne på flere søer, træer og en velplejet have med blomstrende bede og solrige terrasser.

Der er med andre ord tale om en særdeles attraktiv liebhaverejendom, som danner fremragende leverammer for tobenede såvel som firebenede familiemedlemmer.

Velkommen til Rødegårdsvej 44.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18