KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Fredtoftevej 10
2980 Kokkedal

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Her er det muligt at drømme stort, for på Langagergård er der god plads ude som inde. Den firelængede ejendom ligger omgivet af smukke, gamle træer og bugtende marker, og selvom her er helt fredeligt, er afstanden til Hørsholm blot otte kilometer.

Stuehuset er fra 1880, og det har masser af charme med hvidmalet facade og klare blå dannebrogsvinduer. Alt er løbende vedligeholdt, om end opdateringerne ikke er af nyeste dato. Stuehuset rummer blandt andet en dagligstue, en spisestue og yderligere en stor stue, som man fristes til at kalde en stadsstuen. Der kan leges med planløsningen, hvis de to eksisterende værelser ikke slår til, og derudover rummer stuehuset også en uudnyttet førstesal, der kan blive flot, hvis I investerer lidt tid og knofedt i projektet.

Gården har i mange år været drevet som et traditionelt landbrug med grise, køer, heste, høns og gæs. Der har endda være krebs i søen, og det kan der let komme igen. En del af stalden står stadig, som den var, da den husede køer, mens den tidligere grisestald er planeret og ombygget til et særdeles anvendeligt disponibelt rum. Her er også en god garage.

Den midterste længe består af laden med loft til kip og god plads til kreative udfoldelser, opbevaring, bordtennis eller hvad end, der står på ønskesedlen. Det tidligere hønsehus er desuden også ombygget, så det i dag er komplet isoleret og anvendeligt som værksted, eller måske er det her, der skal være gårdbutik.

Den smukke have er et kapitel for sig. Den har næsten parklignende karakter med en græsplæne omgivet af en mangfoldighed af træer og buske. Her er kroge og hjørner at gå på opdagelse i, mens gårdspladsen er god både til parkering og til at finde en solstråle i læ, hvor eftermiddagskaffen kan nydes i fred.

Alt i alt er denne ejendom så spækfuld af muligheder, at det er lettere at fortælle om ved en fremvisning. Kontakt os med det samme, så klarer vi resten.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18