KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Stumpedyssevej 6A
2970 Hørsholm

Sag:34339
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 14.300.000
Arealer m.m.
Boligareal
385 m2
Bebygget areal
124 m2
Grundareal
290.130 m2
Andet
Opførelsesår
1880
Liggetid
826
Kvadratmeterpris
kr. 37.143
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
10-04-2018
Opdateret
14-07-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
1.075 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Hvis I leder efter et sted med masser af plads, så bør I se nærmere på denne landejendom ved Stumpedysse Hegn. Her er der nemlig to boligenheder, stalde med plads til hestehold samt en stor grund i et naturskønt område.

Omgivelserne er meget landlige, og samtidig er der under fem kilometer til Hørsholm centrum, hvor der er godt med indkøbsmuligheder. Der er samme afstand til Usserød Skole, og her kan skolebussen klare transporten. Hvis familien tæller en pendler eller to, er beliggenheden også ganske attraktiv med under fem minutters kørsel til Helsingørmotorvejen.

De to boligenheder består af et hovedhus på 385 m2 fordelt på halvandet plan samt en bestyrerbolig på 124 m2 i ét plan. Dertil kommer to store staldbygninger, og disse trænger til at blive sat i stand inden, I rykker ind med det store hestehold.

Hovedhusets stueplan er i store træk lavet med det sociale liv for øje. Her er der et lækkert køkken-alrum foruden en spisestue og en opholdsstue med adgang til en udestue. Dertil kommer et enkelt værelse foruden et badeværelse og en hall. På førstesalen er der et badeværelse, et gæstetoilet og fire værelser samt et bryggers.

Bestyrerboligen er blevet sat i stand siden 2010, så den fremstår i indflytningsklar stand. Her får I to værelser, et badeværelse samt et bryggers og et køkken med grebsfrie elementer. Denne boligenhed fuldendes af en dejlig stue med brændeovn.

En del af den store grund er udnyttet til en dejlig have med en lille dam. Dette syn kan I nyde fra den sydvendte terrasse.

Med andre ord en ejendom, der er rummelig i mere end én forstand. Ring allerede i dag for mere information og en fremvisning.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18