KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Østergade 40, 1.
5500 Middelfart

Sag:20073
Ejendomstype
Kontor
Økonomi
Arealer m.m.
Bebygget areal
271 m2
Grundareal
1.143 m2
Andet
Opførelsesår
1975
Liggetid
23
Energimærke
C
Oprettet
02-03-2021
Opdateret
26-03-2021
Erhverv
Til leje
Ja
Til salg
N
Årlig leje
kr. 252.030
Erhverv areal
1.064 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På 1. sal af Østergade 40 udlejes 271 m2 super funktionelle, pæne og vedligeholdte lokaler, der enten kan bruges til kontor eller klinik. Der har gennem mange år været tandlægepraksis i lokalerne, og den nuværende indretning er derfor med reception og venteværelse ved indgangen, og en række opdelte lokaler. Lokalerne vil nemt kunne samles til et større kontorområde. Med beliggenheden midt i byen og med en lang række vinduer mod både Østergade og Kvicklys parkeringsplads er der god mulighed for eksponering, ligesom der er gode parkeringsforhold lige ved indgangen.
Der er elevator i ejendommen, som gør det let for kunder i huset at komme op på etagen, på trods af eventuel gangbesvær. Middelfart er en attraktiv handelsby med mange både specialforretninger og kædebutikker. De mange store virksomheder i byen tiltrækker løbende mange nye borgere og byen er i rivende udvikling. Middelfart er derfor et oplagt valg til placering af virksomhed.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18