KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hf. Uganda 46
2770 Kastrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere dette skønne hus, beliggende i en rigtig attraktivt haveforening på Amager, hvor der tales om ansøgning om helårs status, samt kreditligende finansierings muligheder. I HF Uganda bliver I samtidig en del af en hyggelig forening med et godt sammenhold, og en forening der tilbyder en masse fælles arrangementer.
Ejendommen er på en stor flot sydvendt grund, hvor solen kan nydes fra morgen til aften og hvor der er god plads til sommerens aktiviteter.Yderligere finder i på grunden en caport, samt et rummeligt skur.

Ejendommen: Når i kommer ind af huset mødes I af et lyst og stemningsfuldt opholdsmiljø, som består af et åbent køkken med forbindelse til spise og daglig stuen.
Husets åbne køkken er rigtig velholdt og står rigtig flot i et tidsløst design. Her er der plads til hele familien kan samles om madlavningen. I stuen er der massere af plads til en behagelig sofa afdeling. Fra stuen har i udgang til en ejendommens hyggelige overdækkede terrasse.
Boligen byder endvidere på tre pæne værelser.
Endelig møder I et godt størrelse toilet, og bryggers med bad faciliteter. Her har den kommende køber har mulighed for at etablere et stort samlet bad og toilet.
For fremvisning eller spørgsmål om foreningen kontakt Morten Vesterlund fra Amager Bolig på tlf 4115 5177 eller mail mv@amagerbolig.dk

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18