KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hf. Kongevang 62
2770 Kastrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vi kan nu præsentere denne skønne kolonihave i den eftertragtede Hf Kongevang. Her er huset til dig / jer der ønsker en istandsat kolonihave med en ideel planløsning. Vel egner sig især godt til den unge familie med stor stue, køkken alrum, badeværelse og to soveværelser. Endvidere en privat grund på 422 m2. Huset ligger rigtig attraktivt i foreningen, væk fra støjen fra Kongelundsvej og med kort afstand til foreningens fællesparkering.
Det daglige indkøb kan klares via Rema100, som ligger på den anden side af Kongelundsvej fra indgangen til foreningen.

Ejendommen indeholder en mindre entre, hvortil der stadig er fundet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen har I adgang til husets ene af de to værelser, som idag bliver brugt som børneværelse.
Videre fra entreen føres I til husets hjerterum i form af et dejligt stort køkken alrum med nyere køkken der står super flot, med hvide grebsfrie elementer. Her er der masser af bord og skabsplads, samt integreret opvaskemaskine og køle-fryseskab. I forlængelse heraf ligger husets hyggelige stue med plads til sofagruppe og spise-afdeling Fra Stuen har i adgang til husets nydelige klinkebelagt badeværelse med separat bruseniche, og samt forældre soveværelse. Endvidere har I direkte adgang til den øst vendte have og husets hyggelig udestue med tilhørende skur.
Huset er opvarmet med varmepumpe.

For fremvisning kontakt Morten Vesterlund fra Amager Bolig på tlf 4115 5177 eller mail mv@amagerbolig.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18