KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Rundhøj 1
9520 Skørping

Sag:95201495
Ejendomstype
Helårsgrund
Økonomi
Kontantpris
kr. 750.000
Arealer m.m.
Grundareal
827 m2
Andet
Liggetid
1312
Prisændring
-%
Oprettet
25-03-2017
Opdateret
27-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

NU BYGGES DER PÅ RUNDHØJ OG LANGHØJ - DRØMMER I OGSÅ OM NYBYGGERI I SKØRPING ?? DER ER NU KUN 7 BYGGEKLARE GRUNDE TILBAGE I DENNE ATTRAKTIVE UDSTYKNING I ABSOLUT ROLIGT OG LETTERE KUPERET OMRÅDE I DET NORDLIGE SKØRPING!
GRUNDSTØRRELSER FRA 816 M2 TIL 997 M2
GRUNDENE SÆLGES INCL. ALLE TILSLUTNINGSAFGIFTER - VEJE, STIER OG GADELYS ER ETABLERET - KLAR TIL BEBYGGELSE, MEN INGEN BYGGEPLIGT !
Området har flyttet bygrænsen mod nord og er beliggende i naturskønt og kuperet område, som mod vest grænser op til rekreativt og fredet område - i lokalplanen kaldet overdrev - fra overdrevet er der åbnet til udstykningen via et højtbeliggende fællesareal med skøn udsigt over landskabet - en sti igennem fællesarealet fletter de to veje i udstykningen sammen. Mod nord grænser området til landzone afgrænset med læbælte, mod øst Hanehøjvej og landzonejord/græsningsarealer og mod syd læbælte til Andelsboligforeningen Ottrupgård. Det nye område har kort afstand til Skørping Rideklub, Rold Skov Golfklub og Rold Skov - samt cykelafstand til Skørping by med gode indkøbsmuligheder, biograf, Kulturstation og banegård med intercitytog såvel mod nord som mod syd - og nærbane mod nord. I tog kun 20 minutter til Aalborg.

Rundhøj 1 er 827 kvm. - kuperet og giver mulighed for spændende byggeri - skøn udsigt over området - grunden danner udstykningens syd-/østlige grænse. Indkørsel etableres i nordligt skel.

Skørping er kendt for flot og udfordrende natur, MTB, skiruter m.v. og et sprudlende forenings- og kulturliv med aktiviteter for enhver smag. Skørping Skole er velrennomeret og har bl.a. en legeplads langt ud over det sædvanlige - med skaterbane, skovloop og meget andet - ved siden af skolen finder man Skørping Idrætscenter.
Skørping er omgivet af Rold Skov - Rebild Bakker - Triatland - stærkt vanedannende for store og små, unge og ældre ..... kort og godt: her hvor Danmark er smukkere !

Kørselsvejledning:
Fra Gl. Skørpingvej drejes mod øst ad Hanehøjvej og Skørping Rideklub - efter Ottrupgårds nordligste p-plads finder du udstykningen vest for Hanehøjvej.


Hovedpunkter i lokalplanen:
Bebyggelsesprocent 30.
Hegn langs skel nord for boligveje, Hanehøjvej, sti nabo eller fællesarealer skal være levende 2-rækket bøgehæk op til 1,8 m. højt.
Oplag af campingvogne, uindreg. køretøjer m.v. må ikke finde sted i længere perioder (ud over 6 uger)
Lastbiler og større varevogne må kun parkeres i kortere perioder.
Min. 50 % af den enkelte ejendom skal henligge som have eller bestå af vandgennemtrængelige materialer.
Overfladevand skal nedsives på egen grund.
Tage må ikke være afvalmede - taghældning højest 45 grader - tagflader skal være i tagsten/lertegl eller tagpap.
Facader skal opføres som blank mur i teglsten, der kan vandskures/pudses - mindre bygningsdele (max. 50 %) kan udføres i andre materialer.
Ny bebyggelse op til 1½ etage - ved skrånende grunde må den lavest liggende del af bygningen opføres i 2 etager.
Langs Hanehøjvej byggelinje på 5 meter fra vejskel.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18