KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Klarlunden 7
9510 Arden

Sag:95101032
Ejendomstype
Helårsgrund
Økonomi
Kontantpris
kr. 295.000
Arealer m.m.
Grundareal
1.191 m2
Andet
Liggetid
1231
Prisændring
-%
Oprettet
02-11-2017
Opdateret
17-03-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

DRØMMER DU OM AT BYGGE NYT I ET ALLEREDE UDBYGGET, NYERE OG ATTRAKTIVT VILLAKVARTER ?? NU SÆLGES DEN SIDSTE BYGGEGRUND PÅ KLARLUNDEN I ARDEN!

Denne velbeliggende byggegrund er på 1.191 kvm. og falder mod syd/vest, hvilket giver mulighed for spændende byggeri med fuld udnyttelse af døgnets soltimer. Der er ført el, vand, kloak og varme frem til grunden, men tilslutningsafgifterne er ikke inkluderet i prisen. (ialt ca. kr. 105.000 incl. moms). Der er foretaget jordbundsundersøgelser på matriklen, og ligeledes er der tidligere godkendt byggeri på grunden - bygningstegningerne herpå kan forevises.

Hele området Klarlunden er bebygget, og derfor er her en unik mulighed for at bygge i et allerede etableret og hyggeligt villakvarter. Veje, stier samt gadebelysning er etableret. Bl.a. kan det nævnes at der er stisystem til byens skole, som ligger i kort afstand fra Klarlunden. Fra Klarlundens rolige og naturskønne omgivelser, er der også gode stiforbindelser til handelslivet og banegården i Arden.

Arden by har ca. 2.500 indbyggere. Byen har skole til 9. klasse, børnehave, fritidsordning og vuggestue. Der ud over har Arden et velfungerende idrætsliv, med bl.a. stort idrætscenter, svømmehal og ridecenter.
Handelslivet i Arden er ligeledes velfungerende, med butikker som dækker de daglige behov, og skulle der være noget, som du mangler, så er det nemt at benytte toget til de større byer i både nord- og sydgående retning.
Arden ligger i kanten af Rold Skov, med kort afstand til badesøerne Madum Sø og Store Økssø - rige muligheder for gode naturoplevelser.

Hovedpunkter i lokalplanen:
- Bebyggelsesprocent 25.
- Bebyggelse max. 1½ etage, svarende til en højde på 8½ meter.
- Træhuse er tilladt.
- Kun 1 indkørsel pr. ejendom.
- Parkering på vejarealet må i begrænset omfang bruges til gæster.
- Området forsynes fra Arden vandværk.
- Området forsynes med fjernvarme fra Arden Varmeværk.
- Området skal separatkloakeres med nedsivning af regnvand på egen grund.
- Der er forbud mod at bruge kemikalier til bekæmpelse af bl.a. ukrudt.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18