KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Utzons Allé 42
5240 Odense NØ

Sag:1807
Ejendomstype
Helårsgrund
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.500.000
Arealer m.m.
Grundareal
1.007 m2
Andet
Liggetid
224
Oprettet
02-11-2023
Opdateret
14-06-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

? Fuldstændig klargjort byggegrund
? Spændende kvarter, tegnet af Jan Utzon
? Grunden er på 1.007 kvadratmeter
? Bebyggelsesgrad på op til 25 pct.
? Cykleafstand til Odense centrum

Det er den sidste ledige byggegrund i et helt specielt, ambitiøst og meget spændende kvarter, som er tegnet af den internationalt anerkendte arkitekt Jan Utzon, der nu bliver udbudt. I kan således komme til at opføre jeres nye drømmehus på en helt specielt dejlig grund, der er formet som et trekløver. Grunden ligger i et etableret kvarter med asfaltveje, belysning og rekreative områder, ligesom der er forefindes en grundejerforening. Det er således et veletableret kvarter, som I nu kan gøre komplet med jeres hus, hvor I vil få naboer til kun to sider. Der er en fuldt opvokset bøgehæk hele vejen rundt, så der lige fra starten er mulighed for privatliv. Det er også værd at notere sig, at grunden er højt beliggende og at der er gennemført jordbundsundersøgelser. Derudover forefindes kabler/rør til vand, el, kloak samt fjernvarme, som allerede er klargjort ved vej/indkørsel.

Arkitekt Jan Utzon har tænkt og defineret hele kvarteret i organiske helheder med cirklen som ideal frem for det firkantede, som vi kender fra mange beboelsesområder, -så hele dette kvarter er blevet en æstetisk nydelse på højt niveau og et grundlæggende rart og livsbekræftende sted at bo. Derfor eksisterer der en række overordnede retningslinjer for, hvordan I kan opføre jeres hus, så det passer ind i helheden, uden at de enkelte huse på nogen måde skal være kopier af hinanden. Der er mulighed for at bygge på op til 25 % af grundens areal på 1.007 kvadratmeter, hvilket vi sige, at huset kan være helt op til ca 250m2. Det foreskrives, at husene skal holdes i hvide og sorte farver, evt. med naturtræ, således at det ikke er tilladt at male sit hus i en farve, der virker skæmmende for naboerne.

I kommer altså til at bo i et kvarter, der passer godt til dem, der finder det værdifuldt at tage hensyn til hinanden og at medvirke til at tage vare på helheden. Det er derfor også formuleret i ejerforeningens vedtægter, at man ikke må opmagasinere campingvogne, både og lignende på sin grund. I kan glæde jer til at få udsigt til områder med marker og enge, hvor der går græssende kvæg, -der er skov i nærheden, ligesom Odense Å ligger i tæt relation til grunden på den anden side af tilstødende mark. Med grundenes fantastiske beliggenhed lige ned til uberørt natur og Odense Å kan I se frem til naturoplevelser og aktiviteter i det fri. Friarealet på 80.000 kvadratmeter, som ligger ned til åen bliver ikke bebygget, og på den anden side af Svendsagervej ligger den nye H.C. Andersen Skov.

Området er anlagt, så der er ikke en nogen videre trafik, bortset fra personer med ærinde til kvarteret. I den forbindelse er det værd at pointere, at den udbudte grund er roligt beliggende bagest i området, så I alt i alt kommer til at bo relativt stille. Området er også børnevenligt med en nyetableret og dejlig stor naturlegeplads, ligesom her er større rekreative fællesarealer, der i øvrigt passes af gartner. Når I skal ind til centrum af Odense, kan I klare den overkommelige afstand på cykel langs åen. Det er kort sagt en eksklusiv grund, der her udbydes i et spændende nyt kvarter med en rolig beliggenhed og med kort afstand til centrum.

I vil få naboer til kun to sider, mens den tredje side vender mod en mark. Der er en fuldt opvokset bøgehæk hele vejen rundt, så der lige fra starten er mulighed for privatliv. Man er således tæt på natur og landlige omgivelser, samtidig med at man befinder sig ikke
langt fra Odense Midtby.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18